![]() |
Pa da .. tako bi trebalo ( pazi kada ja nisam ni probao to ) .. meni je to nekako bezveze da upravljam klizacima neku VST funkciju .. Neko to voli ja ne .. stvar navike .. Meni master sluzi samo kao prenosnik informacija i nista vise ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Pure, koji master imas ti sada> ? jel koristis kontrolere?
|
@Eon
4 razlicita vst instrumenta mozes da koristis ako ti klavijatura ima funkciju 4 zone(88 dirki).Valjda je tako. @Purator Ti si imao a33.Kakav je u radu sa racunarom i vst instrumentima?Da li si ga programirao uz pomoc editora ili manualno?Da li su dugmad assignable sto znaci da mozes da im dodelis funkciju(npr.dva dugmeta za menjanje preseta napred -nazad u nekom softsintu ili nesto slicno )i da li to usnimis(posto a33 ima 32 memorijske lokacije).Ovo te ja teorijski pitam jer nemam pojma kako rade ovakvi kontroleri u praksi.Planiram da uzmem a37,a kad skupim jos para da ga dopunim sa Behringer bcr2000 zbog kontrole softsintova. @Ivan Ako ti ne trebaju knobovi i slajderi za priblizno iste pare koliko si dao za radiuma mozes uzeti a33 kontroler.Ti si imao prilike da radis i sa a33 i sa a37.Pretpostavljam da je a37 bolji ali si napomenuo da i a33 ima svoje prednosti.U cemu je razlika?(tehnicki znam da a37 ima vecu memoriju,aftertouch,lcd u odnosu na a33).Vise me interesuje tvoj generalni utisak o ovim klavijaturama. |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Samo sam ga koristio za sviranje, nisam ga programirao jer nisam imao potrebe (njegovi setupi uglavnom samo posalju program change komandu)... |
Quote:
Meni je trebala klvavijatura od 5 oktava jer mi se deo stola izvlaci i dugacak je za klavijaturu od 5 oktava .. A37 sam probao u sky-u i totalno se razocarao .. meni nije trebao sintisajzer vec master a kada kazem master mislim na dirke i midi interfejs .. i tako sam pazario radijum u lyrastyle .. |
Quote:
Po toj logici svi bismo trebali da kupujemo Neurone ;) http://www.ikebe-gakki.com/web-ikebe...ndo/NEURON.jpg |
Ja sam kupovao master sa 5 oktava tako da nisam hteo kupiti a37 u svakom slucaju ..
-Malo preterah ali uopste nisam za taj master .. To prvo sto sam rekao se odnosilo na dizajn a ne na kvalitet a i malo sam se nasalio.. Ne sumnjivo je dobar kvalitet funkcija ali ostalo .. :scared: a ni cena nije mala http://www.acemusicsuperstore.com/im...and-A-37-1.jpg |
All times are GMT +1. The time now is 01:08 PM. |