Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Produkcija VSTi VS AUDIO ? !! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=47815)

silicon science 05-11-2015 07:21 AM

Re: Produkcija VSTi VS AUDIO ? !!

Ja ponekad pishnem malo, ali ni blizu toliko kao ovi sto za to prozivaju. Oni to rade na dnevnoj bazi i vrlo prikriveno.
Ono sto mi zapravo jako smeta je to sto se ovakve teme tj. njeni inicijalni postovi, oni koji su je zapoceli i koji su izuzetno nebulozni i arogantni ne osudjuju i ne ismevaju od strane ljudi koji chine ovu bransu. Aman pa zar to nije zapisavanje sa bine po glavama?? Stav da je posao kojim se bavi inzenjer zvuka zapravo nebitna stavka u celoj baladi koja se zove audio... I ne samo to, vec krene odobravanje od ljudi koji su dobili mlaz urina po uvetu... WTF??
Zar se tako brani integritet svoje profesije??

Igor 05-11-2015 08:32 AM

Ej, alo, care... Carevi... Ovo je net, forum, zahebanzzija. :D Sloboda izražavanja, pišanja, ovaj, mišljenja... U redu je i kritikovati drugog jer misliš da njanjavi, ali ne praviš od toga sagu u deset i po s lukom tomova.
Sve opušteno, lagano. Svi mi ovde volimo istu stvar i to je važnije od svega drugog.

Sent from my ME173X using Tapatalk

Znak 05-11-2015 04:31 PM

Quote:

Originally Posted by Igor (Post 368376)
Ej, alo, care... Carevi... Ovo je net, forum, zahebanzzija. :D Sloboda izražavanja, pišanja, ovaj, mišljenja... U redu je i kritikovati drugog jer misliš da njanjavi, ali ne praviš od toga sagu u deset i po s lukom tomova.
Sve opušteno, lagano. Svi mi ovde volimo istu stvar i to je važnije od svega drugog.

Treba imati na umu i to da pametnim ljudima često teÅ¡ko pada da miÅ¡ljenju, tj. stavu pristupaju opuÅ¡teno. Koji su avioni bolji, nemački ili francuski? MiloÅ¡ Crnjanski i Tadija Sondermajer su tu dilemu reÅ¡avali u pravom dvoboju, sa bojevom municijom.

silicon science 05-11-2015 05:29 PM

@Igor - obracaj se svojim bliznjima sa "Alo" :wink: meni NE.
Pod 2: ne volimo svi istu stvar i nismo svi isti...
Problematika koju sam izneo je vrlo ozbiljna i nije zajebancija, jer ako ovu profesiju ne postuju ni clanovi foruma koji se bavi zvukom, sta ocekivati od drugih?? I bas ti pomirljivo-necu-da-se zameram-obrisi-mi-guzu-rege-socijalno-bogougodni stavovi koje zastupas ti (takav si utisak ostavio svojim postom) i dobar deo ovog foruma je doveo do toga da se bahati i bezobzirni dunsteri koji ne znaju ni OSNOVNE STVARI u vezi zvuka kurche nekim temama na pola strane kako ovo-ono ima smisla ili ne... Mene to pogadja sustinski, jer me stalno spusta na zemlju i podseca da ipak zivim u zemlji gde i ljudi koji se bave zvukom, koji koriste rachunar i internet, razmisljaju kao ucesnici rialiti shou-a.

Bockie 05-11-2015 08:42 PM

Polako momci, svi smo negde skenjani opštom situacijom...

Ne može čovek pošteno da krivi ni ljude koji su u poslu pa vide propast, a ni klince koji vide da imbecili avanzuju...

U svim sferama života...!

Jedino što imamo svi zajedno jednu mega prednost...ili manu jbg...:D

Naime, u ovoj branši se to izrazito pojavilo pre deceniju i više...i dve itd...
Dakle znali smo šta nas čeka u ostalim sferama...! Eto nam nauka....!

Polaaaakooo...:wink:

Igor 06-11-2015 12:30 AM

Sve je ok. Glupo je svađati se. Å*ibamo dalje...

Sent from my ME173X using Tapatalk

romario 06-11-2015 09:19 AM

Quote:

Originally Posted by Bockie (Post 368380)
Polako momci, svi smo negde skenjani opštom situacijom...

Ne može čovek poÅ¡teno da krivi ni ljude koji su u poslu pa vide propast, a ni klince koji vide da imbecili avanzuju...

U svim sferama života...!

Jedino što imamo svi zajedno jednu mega prednost...ili manu jbg...:D

Naime, u ovoj branši se to izrazito pojavilo pre deceniju i više...i dve itd...
Dakle znali smo Å¡ta nas čeka u ostalim sferama...! Eto nam nauka....!

Polaaaakooo...:wink:

:)

tajna92 06-11-2015 11:58 AM

Wtf???

Sent from my iPhone using Tapatalk

awacs 06-11-2015 05:02 PM

Quote:

Originally Posted by tajna92 (Post 368384)
Wtf???

Ovo:

Quote:

Originally Posted by branoy (Post 368308)
ono najbitnije sto treba a to je text, araznman i vokalno izvodjenje!!
hahaha
(...)
CENA, nanjize uvek ista prica sto moze.. kome vi to radite pesme?? 3 coveka u jugi , i jedno 10 sto ce se zaletiti po nekad?
samo na ono navedeno obratite paznju najvise!!

Ovo je izuzetno kvalitetna, mada ne baš najpismenija objava, ali ovo i nije jezički nego audio forum :)

Kome se, dragi rumski drugovi, obraćamo? Ogledalu? Publici? Sponzorima? Vlasnicima medija? Civilizaciji? Kosmosu? Pitam samo zato što svaki od naših potencijalnih sagovornika govori drugim jezikom, pa bi valjalo da naučimo sve te jezike kojima oni govore pre nego što se nasekiramo zato što oni ne pričaju po naški. Sve drugo može da deluje zabavno, ali nikako nije ni tačno ni konačno :)

Pozdrav,

Vasa

NIelectroy 10-11-2015 08:57 AM

Ljudi ja vas molim, hajdemo naci neko konstruktivno resenje za ova teska pitanja, lako je ali nije lepo ponasati se tako. Ovo je trebao biti najveci audioforum u regionu gde iskusnije kolege pomazu manje iskusnima i gde pocetnici mogu naci dobre savete i smernice kako unaprediti svoju produkciju.

All times are GMT +1. The time now is 07:56 PM.