![]() |
Re: Slate Tape Machine
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:harmonikas: |
'oće neko da malo provetri ovu temu pošto stvari polako izmiču kontroli? Ili bar da se tema preimenuje, pošto cela priča ima ponajmanje veze sa SS tape mašinom.
Pozdrav, Vasa |
Quote:
p.s.vidis cika Boki da nije dobro kada me nema....moras tu sam da se macujes sa kojecime:wink: |
Quote:
+ koliko me secanje sluzi svaki put dodje do ovoga kada se pomenu vst simulacije traka... :( |
Quote:
Ej, ali nije mi ni cilj da se ovo pretvori u klasicnu "vs" pricu, poceo sam sa reakcijom kada je prica krenula u "vs" smeru, a eto vidis gde to ode... Iskreno, meni je samo zao za vremenom kada su studiji radili i vise za onim vremenom (kao da je to bilo pre 180 godina) od pre do koju godinu kada su dolazili ljudi sa nekakvom dobrom ili polu-dobrom pesmom i idejom u studio, a sada dolaze sa nadom da "ima plagova" i da je "neki tamo cika" spreman da ispostuje nesredjene decije ma?te do iznemoglosti, bez para, na rate i u stvari, dolaze samo sa nekom zeljom da se nesto desi i totalno bez ideje sta je to, a kamo'li dobre pesme... ..cast izuzecima (na nivou statisticke greske). Sreca je da je i cika Vasa pomenuo "workflow", koji je potpuno i totalno imao veeeliku ulogu u muzici, gde je to bio "mehanizam", uslovno receno, da ipak ne moze bas svaka razmazena baraba kroz studio da prodje kao pored ?vedskog stola... Jbg, gledas neke likove koji sa 20 i kusur, napisu "vecne" stihove, opisu neke zivotne stvari (uzmi npr. ceo taj "klub 27", i "nove" i one od ranije), odsviraju neke stvari koje postave novi muzicki kurs... ...i neke koji "skinu sa neta", "bace bitove" i miksaju "kod drugara na kompu"... ..i moze samoo da te "strefi" jaka kontrakcija dijafragme...sa pratecim posledicama... Ali, sada je tako... ...jbg... ...treba raditi... Poz' |
Quote:
|
za ove koji misle da pluginovi "rade" neka probaju izmiksat svoju pjesmicu recimo na jedan hi-fi video rekorder.to je analogna traka dostupna svima.pa ce te vidjeti stvarnu razliku.Jest da to nije to,ali se na ovaj nacin moze shvatiti bit cijele price.:pepsi:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:56 AM. |