Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Building my home studio..trebaju mi preporuke (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=34787)

awacs 15-08-2010 05:03 PM

Re: Building my home studio..trebaju mi preporuke

Quote:

Originally Posted by NSX (Post 284981)
Ma bilo koja nesto od ex-yu rocka recimo :)

He, sticajem okolnosti trenutni gost foruma je radio sva?ta ne?to od ex-yu rocka, pa mo?e? da pita? i njega :rolleyes: I (za razliku od člana čiji je nickname google) ima popriličnu kilometra?u u radu sa full-size MCI JH-500, Neumann (i mnogim drugim) mikrofonima raznih generacija, klavijaturista je, snimatelj, producent... ?ta će? vi?e :confused: Ili slobodno nastavi razgovor za google-om, ako ti je... čisto onako... do dru?enja...

Pozdrav,

Vasa

google 15-08-2010 05:28 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 285013)
He, sticajem okolnosti trenutni gost foruma je radio svašta nešto od ex-yu rocka, pa možeš da pitaš i njega :rolleyes: I (za razliku od člana čiji je nickname google) ima popriličnu kilometražu u radu sa full-size MCI JH-500, Neumann (i mnogim drugim) mikrofonima raznih generacija, klavijaturista je, snimatelj, producent...

Dobar predlog. Sigurno ce dobiti iscrpan odgovor.

Quote:

Ili slobodno nastavi razgovor za google-om

Ovaj predlog ne valja. Procitaj moj potis.

awacs 15-08-2010 06:10 PM

Quote:

Originally Posted by google (Post 285019)
Dobar predlog. Sigurno ce dobiti iscrpan odgovor.

Pa... ni?ta ga ne ko?ta da proba. Uostalom, njegovi (kao i tvoji) saveti su potpuno besplatni.

Pozdrav,

Vasa

google 15-08-2010 06:22 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 285022)
Pa... ni?ta ga ne ko?ta da proba. Uostalom, njegovi (kao i tvoji) saveti su potpuno besplatni.

Pozdrav,

Vasa

Ko mu brani?

NSX 15-08-2010 08:17 PM

Quote:

He, sticajem okolnosti trenutni gost foruma je radio sva?ta ne?to od ex-yu rocka, pa mo?e? da pita? i njega :rolleyes: I (za razliku od člana čiji je nickname google) ima popriličnu kilometra?u u radu sa full-size MCI JH-500, Neumann (i mnogim drugim) mikrofonima raznih generacija, klavijaturista je, snimatelj, producent... ?ta će? vi?e :confused: Ili slobodno nastavi razgovor za google-om, ako ti je... čisto onako... do dru?enja...

Pozdrav,

Vasa

I iz dru?enja se ne?to nauči :)

kejkz 08-09-2010 07:35 PM

Gospodo google i quake2, muvno sam vaše nadmuđivanje u drugu temu, pošto sa ovom nema veze. Dok god se samo prepucavate, a ne vređate uzajamno, samo napred, ali ne trujte druge teme. Za sada ovu neću zaključavati, ali ni slučajno više da niste napisali išta u ovoj temi što iz nje izlazi, inače... žuti karton.

Evo teme pa se lepo družite

Ljubi vas tata, zdravo!

quake2 08-09-2010 08:15 PM

:rotfl: Inzinjer:rotfl:,hvala na dobrodoslici i ziveli:beer:.Samo jos toliko ovde.

shashko 08-09-2010 08:51 PM

:):):):)

fosnex 08-09-2010 09:28 PM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 286667)
Gospodo google i quake2, muvno sam vaše nadmu??ivanje u drugu temu, pošto sa ovom nema veze. Dok god se samo prepucavate, a ne vre??ate uzajamno, samo napred, ali ne trujte druge teme. Za sada ovu neću zaključavati, ali ni slučajno više da niste napisali išta u ovoj temi što iz nje izlazi, inače... žuti karton.

Evo teme pa se lepo družite

Ljubi vas tata, zdravo!

izgleda da su to neki drugari koji oce malo da se nasale nebi li se drugi malo primili na njihove postove,ali ako samo neka se zabavljaju:D

All times are GMT +1. The time now is 01:44 AM.