![]() |
Re: Soundless - kad smo bili klinci (da li ce nas tuziti?)
Quote:
Quote:
pazi, ovo nisu gotove stvari.. vishe neki promo direkt iz studija.. bukvalno, par stvari su snimljene i isto jutro nakachene na net, a ovih drugih par su vec malo starije.. i kao dovrshene... MADA, meni u ovoj tatatira fali jedan bridge posle drugog refrena.. chisto malo da razbije prichu.. sa druge strane nama je glupo sad da potpuno izkomercijalizujemo celu prichu.. imamo par komercijalnijih zezancija, ali da svaka pesma bude u connect fazonu (connectov poslednji je odlichan btw) nam nije ideja.. vishe ona polu-izvorna repchina.. taj neki deo repa koji je srpska scena preskochila.. imali smo samo tram 11 koji su bili blizu nasheg fazona, ali opet to nije bash to shto zelimo da postignemo.. Quote:
upravo, mi nikad nismo ponovili istu pesmu dva puta, i u svaka se podosta razlikuje jedna od druge.. Quote:
shta tebi tachno fali u ovoj stvari npr? ili bilo kojoj od onih shto sam kachio? poz i hvala kritikama |
e bas si se raspricao i raspisao....
sa jedne strane trazis misljenja drugih, a kad ti odgovore, kazes da sve to ili vec znas ili da ste tako bas hteli..??!! Samo teraj svoje i boli te briga...a kome se svidaj super! O muzici netreba puno pricati, objasnjavati sta treba da se slusa, na sta da se obrati paznja...itd.. AKO TO SLUSALAC NE SKAPIRA SAM I AKO MU "TAKO - KAKO - JE" NE LEGNE..ONDA DZABE SVE ! I sam ces za 3-4 godine (kad poslusas pesme opet) shvatiti sta valja a sta nevalja !! |
pa neke stvari znam, ali neke ne znam.. zato vas i pitam.. :)
kao npr za falsh refren.. ok, to vam smeta.. shta josh? direktno, to je jedino shto trazim.. iskreno, jesam tvrdoglav i sve.. ali sam takodje i picajzla pa sve gledam da bude pod konac. tj da ima smisla.. tako da uglavnom imam objashnjenje zashto je neshto takvo kakvo je.. ali uvek cu priznati da mi je neshto promaklo, ili sam loshe uradio.. samo da znam o chemu se pricha.. :) poz |
Quote:
|
hvala puno! :)
ne verujem da ce biti spot za ovu pesmu.. sigurno ne neki ozbiljniji.. ali vec imamo ideje za neke no budget spotove.. poz |
All times are GMT +1. The time now is 12:47 AM. |