![]() |
Re: Peluso lampa i kapsula u Srbiji?
Quote:
Jedino sto mi na njemu smeta, je sto za nijansu svetliji mikrofon nego sto bih ja zeleo...Inace sve ostalo mi je okej za ono za sta sam ga uzeo |
Quote:
BTW, tvoje radove se ne secam da sam i video, a kamoli brisao, posto su tvoji postovi uglavnom vezani za trgovinu, osim kada se ne "salis" (citaj: "vredjas druge clanove") sa ostalim clanovima foruma pod raznim, drugim nickovima koji su banovani... Zato nemoj pricati o mojim losim namerama, jer one ne postoje, vec bolje preispitaj sebe i svoje porive za takvo ponasanje, jer ne prilice ni tvojim godinama, a ni osnovnim pravilima lepog ponasanja. Kada me vec vuces za jezik... Zato bih ja na tvome mestu malo preispitao svoje ponasanje i, ako nista drugo barem pokusao da budem fin. Ako imas neko znanje, koje bi podelio sa mladjim clanovima foruma, ti slobodno pisi (ali vodi racuna da tu ima i par ljudi kojima se ne moze prodati magla), a ako ces da trgujes, imas male oglase, mogucnost da zakupis prostor za bednih 1000 dinara mesecno, pa trguj, niko ti ne brani, samo vodi racuna da to bude razgraniceno. Eto, ne znam sta bih jos vise dodao, ali verujem da je i ovo dovoljno... |
Quote:
Mislim da ste malo preterali, ne vidim lose namere u prvom Retromanovom postu meni, ja sam pitao, covek odgovorio |
Quote:
Quote:
Razmisljao sam di bi mozda bila interesantna tema "Moj prvi snimak" i tu bi mogli da se okace prvi amaterski snimak, prvi snimak u kucnom studiju... pa bi mogli porediti pocetke (moje, Slobine...) pre 20+ godina, pa sve do danas, da se vidi progresija tehnike i razmisljanja u produkciji. Quote:
Samo par puta sam na pitanje gde ima nesto da se kupi napisao da to moze preko mene, ali mislim da je to uvek bilo samo za one sprave koje na drugim mestima ne mogu da se nabave. To jeste vezano za trgovinu, ali zar nije korisno za nekog koji to ne moze naci na drugom mestu? Quote:
Dakle, ti izneo svoje misljenje, ja svoje (iskustvo), ti me napao da hocu da trgujem, ja pokusao da te razuverim i usmerim u pravcu kojim ide moj post (pri tom nisam napao tebe, pa cak ni osporio tvoje misljenje, samo pitao da li si licno imao lose iskustvo), al' dzaba, ti ne fermas ni pitanja, ni temu, vec navalio direktno na moju licnost sa ciljem da (valjda, u nedostatku argumenata) omalovazis, ponizis i diskreditujes. Ja se preispitao, i zakljucio da sam bas bio fin. :grin: Quote:
Quote:
RM |
Mozda nekom pomogne, a u vezi je sa temom
http://tech.groups.yahoo.com/group/micbuilders/ |
Retromane...
Jako mi je tesko da se skoncentrisem na ove tvoje licemerne, retoricke egzibicije, a pri tome ih izgovara tip koji je registrovao jos dva dodatna nicka da bi imao vise postova u malim oglasima i da bi mogao da podjebava Vraca, coveka, koji je za razliku od tebe uradio ne "nesto" i ne "ista", vec dosta. Ako se dobro secam, bio si jos neki "Igi" i neki "Audiot", na primer... I posle svih tih nedolicnih akcija sa tvoje strane, ipak smo nasli konsenzus da te ne banujemo trajno. I odakle ti pravo posle toga da ista pricas o tome "ko je kakav"?! Tuzno, zaista tuzno... Ali znas sta... Nema potrebe dalje niti da raspravljam sa tobom, niti o tebi.Sam sebe i vise nego dovoljno diskreditujes, da je svako tudje mesanje bespotrebno :wink: |
Ode tema u kurac :)
|
Sorry... :)
|
Neverovatno, pa to se jos nikad nije desilo na rumskom, prvi put vidim :)
|
Quote:
Sorryenje prihvaceno :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:00 PM. |