![]() |
Re: Prodigy - Invanders must die
a od altern8 - inflitrate 202 ? :P ti poznata pesma ? :] tj koju je obradio , loool :]
|
ahahahahha da da! :D
|
pitam se sta ce r&s da kazu, ukoliko im nisu platili...
po meni jos jedno skrnavljenje. |
ma nema veceg skrnavljenja od energy flash-a u nekom tuznom minimal fazonu !!!! ako se budes cuo sa alexom jovanovicem podseti ga za to u uzicu ... ja ne smem da se podsetim ...
|
|
invaders must die-lo?e,dosta nema?tovito
omen-malo sjebanog melodioznijeg pjevanja... imam skoro sve cd-ove ove grupe i pokrenu?e me u novom pravcu s experince albumom... mo?da malo previ?e očekujemo od njih? liam je bio mlađi i imao je neke svoje nove ideje koje su sjajno legle u ono vrijeme-vrijeme ćini svoje mo?da je vrijeme za novi prodigy? već je i fat of the land s ponekom stvari bio čudan,a sad s novim albumom se vrača na početak.Mo?da će idući(ako ga bude)biti moderni experience ili moderne obrade istog s bolesnim punk breakbeatom tko zna... cd kupujem zbog tradicije.Ako se pojavi nova droga mo?da bude bolje-90 su bile revolucija od malo kasnije evolucija...:banghead: eh... već je kasno oko pola 5 ujutro :rolleyes: o čemu sam ono pisao? laku noć svima koliko vas ima...slu?am Mark Smith feat. D.O.S.E-Plug myself in...poslu?ajte,stara stvar ali nije lo?a(vuče na poison stil),a ni c.j bolland nije lo? sa sugar daddy? takve stvari mi fale jaaaaaako |
ne prenagljujte sa kritikom...treba poslu?ati ceo album...imam neki osećaj da mo?e biti zanimljiv...
|
Nikad vishe nista kao Fat of the land, mislim da je to vrhunac od Prodigy...
|
who knows... who knows... he`s a sneaky damn smart bastard, that Liam...
|
ma ne prenagljujemo se samo izla?emo subjektivno razmi?ljanje(ako smijem?) a za objektivno je već te?e...al da ne duljim
experience je bio bum! pa jilted isto ne?to novo,uveo je gitare i ostalo i smisleno ih ugurao u hard dance(njegov izraz - liam...).Potom dolazi fat of the land gdje jo? vi?e do izra?aja dolazi rock,pop i mix ostalih stilova s jo? vi?e njihovog pjevanja(deranja?).E sad outnumbered predstavlja po meni solidan album(da ga je netko drugi napravio rekli bi da je odličan),ali nedovoljno definiran i ne toliko "skokovit".Najnoviji ćini mi se da ulazi u sferu prethodna dva samo ?to nema nekakav svoj lični,prepoznatljivi pečat.Mislim da previ?e očekujemo od njih,a ipak su oni nekih 20-ak godina na sceni i pomalo su umorni od svega...Pitanje je vremena kad će se totalno raspasti-na?alost! mislim da je to realnost! Uostalom Liam je napustio većinu svog starog hardware-a i uputio su u softverske vode s Live-om i NI instrumentima,ali to ba? i nije doprineslo boljem odnosno novijem zvuku.S nekim semplovima se vraća par koraka unazad i opipava teren za budućnost. Mo?da je dosta bilo s gitarama i ?ivim bubnjevima,mogao bi se vratiti čistoj sintezi i starom načinu pa da proba malo s drugim stilovima-etno? to bi bilo zanimljivo,a ne samo peglanje distorziranih gitara i preprocesuiranih napumpanih ritmova-to smo već pre?vakali! toliko od mene:wink: |
All times are GMT +1. The time now is 08:12 PM. |