Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Bad Copy - timjah (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24757)

Max 20-10-2008 08:19 PM

Re: Bad Copy - timjah

Slusam na sluskama , nemam pojma kakav je original .... ali ovo je skrooooz ok :)

Ja bih bolje ushaflovao bas .... jer je bubanj super ushaflovan , ali to sam ja :)

Dobar trip ;)

Pozdrav

P.S. to sto " ispada " ( za ekipu koja bi da kvantizuje :) ) to se zove laid back ..... a u saflu je normalan .... Timbe je ovde pokidao ( mada ja nemam neko previsoko misljenje o njemu ) a ti si super ispratio ....

peter the great 20-10-2008 11:24 PM

Sve je ok, samo mi se ne svidja to sto si umnozavao njegov glas u refrenu...

I bass nije skroz po mom ukusu. Inace, sve ostalo - super!

E da, i kraj je zanimljiv...

HeatMan 20-10-2008 11:24 PM

imash u drugom postu na threadu kakav je original.. poslushaj.. nie losh.. bass sam hteo josh da dosnimim par linija.. da ne bude dosadan, kad je sve ostalo drugachije.. al je uglavnom pao copy/paste zbog mog (smorenog) stanja u tom trenutku.. :)

upravu si za laid back.. al nisam hteo da zamaram ljude sa repom i sranjima.. :)

hvala zex na komentu..

poz

HeatMan 20-10-2008 11:27 PM

Quote:

Originally Posted by peter the great (Post 221710)
Sve je ok, samo mi se ne svidja to sto si umnozavao njegov glas u refrenu...

I bass nije skroz po mom ukusu. Inace, sve ostalo - super!

E da, i kraj je zanimljiv...

u kom smislu nije bass po ukusu? aj pupke nemoj sad ti da me pokopash vish da sam poleteo od srece.. :)

hvala na komentu

korenjak 21-10-2008 12:01 AM

Pa u pesmi kaze kilo basa, mozda si ukrao koji gram....
:rotfl:

HeatMan 21-10-2008 12:21 AM

a jbg.. ti sad cepidlachish korenjak.. nisam mogo roknem kilo basa.. ne bi bilo u fazonu matre.. :)

poz

korenjak 21-10-2008 12:46 AM

shala narafski, al svaka cas' skvajeru

vec sam ti reko da mi sa dja svi tvoji mixevi

poslacu ti nesto sto sam raducko da cujes kad malo zgotovim, da mi kazes koju kritiku

Evo upali mi se glava od sluski i ako idu oko uveta, noc je pa ne smem da pustim monitore.....
Drndam neki snare evo vec 3 sata, stigo sam do 5-og plug ina na njemu i tek sad mi lici na ono sto sam teo....

veselo

pozz

HeatMan 21-10-2008 12:59 AM

postoji pravilo.. ne ide u pesmu? menjaj ga. shta god da je. ako ti treba previshe vremena za bilo shta, batali.. osim ako ti nije to ideja.. da ga napravish drugachijim..

uglavnom mi je dobosh veoma suh.. :) samo transient shaper, comp i eq na njemu.. malo reverba, i to je to.. osim ako necu da pravim neshto skroz drugachije..

elem, shibni da chujem kad zavrshish, da ne spamujemo..

btw, hvala na komentaru.. drago mi je da ti se svidja, al opet ponavljam.. nije smixano.. :D

poz

balthazaar 21-10-2008 02:42 PM

Super sale! Originalnu pjesmu ne znam, ali ovo što si ti odradio mi zvuči odlično! Nisam neki fan čitave te Bad Copy spike al ok...Dobro si odradio sve...nemam neku primjedbu...osim , eto , možda si mogao malo prljaviji fazon bubnjeva da sprovedeš...

Max 21-10-2008 05:14 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 221711)
imash u drugom postu na threadu kakav je original.. poslushaj.. nie losh.. bass sam hteo josh da dosnimim par linija.. da ne bude dosadan, kad je sve ostalo drugachije.. al je uglavnom pao copy/paste zbog mog (smorenog) stanja u tom trenutku.. :)

Ne pricam o tome ... mislim da nije dovoljno ushaflovan .... kao ostatak bubnja ..... eto to sam mislio

Pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 08:16 AM.