![]() |
Re: tuga braco mpc 2500
Quote:
drugo, ja znam ljude koji ga imaju godinama i sve je ok..kako se zalomi kome... |
Quote:
P.S. usudjujem se da tvrdim da i na samom P.C. postoji razlika u "tajmingu" kada se poiskljucuju sve nepotrebne funkcije, pa cak i sat u donjem desnom uglu (disable) Opet ponavljam, nije "flame war" i ne hvalim "jabuku" nego MPC, koji NEMAM, a osnovni problem u losem timingu kod apotekara je sam operativni sistem (windows, vista) a ne sam P.C. hardware, aman ljudi probajte da razumete sta sam hteo da kazem, a ako ne verujete, nadjite nekoga ko ima MPC, pa se uverite licno, onako kako sam napisao gore. Nemojte da me pravite budalom, sam sam sebe dovoljno pravio druzeci se sa raznim "profesionalcima" u muzickom biznisu. Sto se iPODa tice, samo nepazljivo rukovanje moze biti uzrok nepravilnostima u radu. Licno sam svoj iPOD poklonio, posto me format mp3 nervira, ali obracam paznju, da u programu iTUNES treba OBAVEZNO iskljuciti sinkovanje sa iPOD-om, i to ce drasticno da smanjivecinu problema. Kao sto kaze Da Bear, znam ljude koji ga imaju godinama (i flash, i Hard disk modele) i NIKO nije imao probleme, za koje ne tvrdim da uopste ne postoje, ali sto kaze A.C. Clarke, dok ne dodju pravi vanzemaljci, nece postojati savrsene masine... Sve najbolje svima, srecan rad!!! |
Quote:
reci mi, jesi li imao rachun (fiskalani) ili sta? |
Quote:
I da, I-pod chita i wavove, nisi ga morao poklonoto zato sto ne volis mp3 :wink: |
Quote:
nismo imali racun - oni su po bar codu videli gde je i kad kupljen (!!!??) Koma?!! Videli ostalo jos mesec dana...i rekli nema problema. Progledacemo kroz prste za to sto je kupljeno u Dubaiju. Pod garancijom je. Usluga - do jaja! |
[quote
I da, I-pod chita i wavove, nisi ga morao poklonoto zato sto ne volis mp3 :wink:[/quote] Ali sam uzmi i izracunaj koliko bi muzike u wave formatu stalo u 4 giga? Nema veze, valjda ce biti love da kupim ovaj najnoviji od 120 giga, iako mi nije visoko na shopping listi, ima precih stvari, mada sam vec kupio izvanredne sluske za isti (Sennheiser PX 100) Pozdrav, i u pravu si za kvarove, nekom se kvari, a nekome ne, ali kako napisah nedavno, ne postoje savrsene sprave, bolje da ne pocnem ja da nabrajam sta mi je sve crklo (proteusi, emulator - uglavnom made in U.S.A.) pa zbog toga ne mislim da je sve americko bofl, naprotiv. napajanje za "apotekara" evo, menjam vec treci put - radi, radi, pa se sam ugasi, nicim izazvan... |
|
Quote:
zakljuchaj otkljuchaj stisni paue i select dubgme i drzi dok ti se ne pojavi jabuka na ekranu.. meni se to desilo 20 puta minimum. btw mora da bude uboden u struju dok to radish |
au, kolko pominjete jabuke u ovom tredu, sad mi se ba? prijele, idem da uzmem...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:25 AM. |