![]() |
Re: Ajmo josh jednom rep
Quote:
|
hmmm.. pa "master" sam radio sa sonnox inflatorom + vintage warmer + ozone..
i limiting u ozoneu je na -0,14 kolko se secam.. bash da ne bi bilo takvih problema.. mozda su prejaki bassovi za te logiteche.. :? meni na altecima gajbi zvuchi ok.. hvala na podrshci, cenim to.. ;) edit: prilichno sam siguran da ni jedan od plugova ne klipuje interno.. :? sad sam se smorio.. :? necu da krchi.. :( :) |
Quote:
|
uhh.. nadam se.. :) imam ja josh jedne ove alteke, mogu ti dam.. :) da imash lep 2.1 zvuk.. :)
mislim, lepi su tweeteri.. :D |
Quote:
|
|
E sad sam cuo na monitorima i sad mi je bas pre glasan a na slusalicama (koje su usput ok) se nije uopce cuo, mozda bi bas trebao malo izvuci iz suba, dodat mu i neke vise frekvencije da prolazi i na nekim sistemima sa manje basa:wink:
|
Mnogo jak bas, mozda da je malko tisi?
Koji skrech jos..? i na refrenu, kad dodje ono Dobar dan, mozda da pozoves sve te ortake kod sebe pa da svi skupa malo iznerviraju komsije drekom... Inace, lepa opustena pesma...:) |
znam to je bila ideja, medjutim ispitni rokovi bla bla.. nikoga navatati, tako da ce ostati ovakva pesma jbg.. skrech je trebalo da baci jedan nash dj, klinac ali dobro radi.. al jbg, i njemu sad matura i to.. blah...
btw, sad sam ishao na preglasan bass.. namerno je bilo ovaj put.. :) hvala na slushanju :) |
Quote:
Ma sneru kao sneru nista:) Nemam pojma, onako na prvu sam pozelio da cujem neki 'brush' 'stick' ili slicno tome nesto, valjda zbog ovog jazzy elementa... A sto se mc-ja tice... Nije mi ovaj old school-asti flow zanimljiv ni kad ga cujem na engleskom a kamoli na nasem... |
All times are GMT +1. The time now is 06:39 AM. |