![]() |
Re: rodeK2 ili akg solidtube ili neumannTLM193
414 je ok... Neko je pomenuo gore c12, to je po meni odlican mic (ako je to onaj zeleno-zlatni)
Ni solidtube mi nije legao za hiphop nesto, dok recimo neuman u87 naravno da jeste.. Probaj violet black knight, on mi se ispostavio potpuno ok za tu neku kintu cca 400-500e |
Quote:
Cak ni sa tim visokim vokalom od amera nisam imao problema sa sibilantima i opet sam ga radio uz moju teroiju da ne treba koristiti desser-e, a ako je bas nuzda onda neki sidechain, ali to je u vrlo izuzetnim situacijama... Sa ovim sto sam ga snimao na NT2 nemam probleme sa jacinom sibilanata, nego sa tim da su samoglasnici izuzetno ostri a sibilanti normalni, i kad se visoki smanje za dva decibela sibilanti dodju pretihi, odnosno odu nesto sto nije s... Ali i to sam resio, snimao sam i miksovao preko 50 vokala i to mi se dogodilo samo sa 2 vokala, tako da ja verujem da je tu rec o tome da nekome nesto ne odgovara, u ovom slucaju da glasu tog coveka jednostavno Rode ne lezi. |
Quote:
|
Eeee da! Jednom sam i snimio MC-ja sa nekim sony sirokopojasnim za kameru i ispalo je vrlo zanimljivo... Nekako prisno... Mada i taj lik ima glaschinu bolju nego 70% amerckih crnja...
|
Quote:
|
Dedduh:D
|
..... Mariov kolega iz benda!
|
Quote:
|
Hehe... Bash mi je mario pricao o nekom kidanju od alkohola u nishu neki dan skoro, mora da je to to... Bili da boardujemo po planinama, vrh!
A deda mi je bio danas, dogovaramo se da radimo ovih dana.... Za boku nisam ja zasluzan radio je jedan moj ortak beat, a dvuckovic je radio mix... I to u nekim kucnim okolnostima ako se ne varam.. Ja sam im inace radio dobar dio albuma.. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:41 PM. |