Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Nije mi dobro... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21326)

Dexxy 28-01-2008 11:39 PM

Re: Nije mi dobro...

I kod mene je snimano nekoliko emisija sa Milom Arsic, ali uvek je stavljala matricu preko pevanja pa je dobro ispalo sve.Verovatno su sada zurili u montazi.... Nema potrebe za nerviranjem, opusteno...samo da ne krene opet tema narodnjaci-zabavnjaci....i ostali...:banghead::banghead::banghead:

idekius 28-01-2008 11:43 PM

Quote:

Originally Posted by Dexxy (Post 188975)
I kod mene je snimano nekoliko emisija sa Milom Arsic, ali uvek je stavljala matricu preko pevanja

Ti si bio bolji u krevetu... a Perun je morao da plati vadjevine tipa "Boli me glava", "Nije mi ni do chega", "Ja sam kriv..." :rotfl:

slowstar 29-01-2008 02:04 AM

Au ljudi, oko cega vi gubite vreme koje ste mogli da utrosite na ispijanje piva u nekom kaficu...
A sto se JK tice, cemu "prezvakavati" poznate stvari...
Zao mi je sto to ja verovatno necu doziveti, ali ce takva VRSTA muzike da se "urusi" u samu sebe, kao neka prestarela zvezda (mislim astronomska)
Ja se bar tome nadam, to mi niko ne moze oduzeti...

Danny Lou 29-01-2008 10:01 AM

Quote:

Originally Posted by slowstar (Post 188987)
Zao mi je sto to ja verovatno necu doziveti, ali ce takva VRSTA muzike da se "urusi" u samu sebe, kao neka prestarela zvezda (mislim astronomska)

jos malo... :dance::jupi:

Dexxy 29-01-2008 10:42 AM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 188976)
Ti si bio bolji u krevetu... a Perun je morao da plati vadjevine tipa "Boli me glava", "Nije mi ni do chega", "Ja sam kriv..." :rotfl:

Nije to sto mislis :D

cucko 29-01-2008 12:52 PM

Kolko je placen originalni aranzman?

HeatMan 02-02-2008 01:00 AM

Quote:

Au ljudi, oko cega vi gubite vreme koje ste mogli da utrosite na ispijanje piva u nekom kaficu...

ahahhaha.. da, samo postoji nusefekat.. ako implodira, stvorice se crna rupa i uvucice u sebe i ono shto je dobro..

u prevodu, ono shto je dobro ce isplivati, da bi se, naposletku, i ono iskvarilo..

Danny Lou 02-02-2008 11:15 AM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 189465)
ahahhaha.. da, samo postoji nusefekat.. ako implodira, stvorice se crna rupa i uvucice u sebe i ono shto je dobro..

u prevodu, ono shto je dobro ce isplivati, da bi se, naposletku, i ono iskvarilo..

opa imamo i filozofa ovdje :cool3::nosepick::)

HeatMan 02-02-2008 03:33 PM

a pa trudim se da pratim trendove.. :)

Harry 19-02-2008 11:28 AM

Quote:

Strava kako volim znati da nisam sam u ovakvom razmi?ljanju! :da:

All times are GMT +1. The time now is 01:16 PM.