Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Rasprava - music business - ovdje i vani... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20573)

Max 05-12-2007 06:14 PM

Re: R&B Singer

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 181889)
Nemoj tako imamo i mi svoju stranu na My Sace-u.

:) :) :)

Lacky ..... ajmo u pemziju .... gotovo je :)

Pozdrav

LACKY 05-12-2007 06:16 PM

U ja sam odavno u peziji, samo je mala pa moram honorarno i dalje da sljakam.

Max 05-12-2007 06:19 PM

Re: Rasprava - music business - ovdje i vani...

Poceli su da vicu ovde na nas ..... i moram i da ceskam ovde ledja i sve .... je l' mogu da se zalim u onom udruzenju za ovakve uslove rada ???? :)

( i sta bi sa tim ???? )

Eeva_r&b 05-12-2007 06:19 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 181889)
Nemoj tako imamo i mi svoju stranu na My Sace-u.

Kada sam rekla 'da ponovite sta sam do sad uradila' to se odnosilo na moju muziku iskljucivo.

A ako je ovaj komentar sluzio da ukaze na to da ja nemam nikakvu publikaciju van interneta,nije bilo potrebe,znam to i sama.Ali ukoliko se osecas bolje kada tu cinjenicu istices,samo napred,ja se ne stidim toga nimalo,niti mislim da treba.

LACKY 05-12-2007 06:23 PM

Aaa ti si na muziku mislila!
Pa i ja od tebe bolje igram fudbal pa te nesmaram sa tim'.

Rhino 05-12-2007 06:33 PM

Al ste se raspucali, he he he :grin:

Mislim.... Samo se spika vrti u krug.....

Da! Svidja mi se kako eva vokalno zvuci, stovishe svidja mi se i njen attitude... Malo je vishe gorda, ali bemliga, to je hiphop.:wink:

Slazem se sa dabearom i balthazarom oko toga koliko si dobar i probijanju na stranoj sceni, azdajama i svemu ostalom....

Divno je od maxa sto se ponudio da pomogne, na curi je da odluchi sto ce s tim...

Takodje se slazem s maxom da je pun k**** ljudi koji se zale na opremu i kako bi njihove stvari 'sijale' da uzmu... sad lupam... ovaj preamp ili one monitore....

ALI!

Koliko ste vi culi dobro isproduciranog modernog HIPHOPA kod nas? (osim koolaida i dasha koji vrte gumbice po ssl-ovima odavno) Ali sto je najvaznije znaju sto je hiphop, vole ga i slusaju od djetinjstva + znaju da rade....

Kazem HIPHOP jer ovo sto sam malo cuo na evinom majspejsu je HIPHOP preko koga se pjeva zar ne? To je ljudi jedan zanr muzike.....
Tako da max, tvoja usporedba i nije 100% na mjestu sa soulsistas (koje su btw ok)
Isti djavo kao da recimo uporedis bustu rhymesa sa recimo onim likom iz 2 unlimiteda i kazes......
Da, obojica repuju.:D ( dobro, ne bash tol'ko ali princip je isti)

Moras da 'zivis' hiphop da bi ga dobro aranzirao i smiksao, emceeovao, ili u ovom slucaju pjevao, eva upravo to pokusava da radi, a vi to svesno ili nesvjesno ne shvatate....

Samo ti furaj eva to sto volis......... :wink:

LACKY 05-12-2007 06:37 PM

A ko joj brani svi je podrzavamo?

Max 05-12-2007 06:47 PM

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 181901)
Kazem HIPHOP jer ovo sto sam malo cuo na evinom majspejsu je HIPHOP preko koga se pjeva zar ne? To je ljudi jedan zanr muzike.....
Tako da max, tvoja usporedba i nije 100% na mjestu sa soulsistas (koje su btw ok)

Znam ja vrlo dobro sta sam mislio ..... zna i Eva ..... odnosilo se na tehnike u pevanju .....

Naravno da ih nisam uporedjivao po zanru ili stilu pevanja ....

... nemam zivaca vise da pisem na ovu temu .....

Pozdrav

Rhino 05-12-2007 06:47 PM

Pa ne brani joj niko bukvalno....

Ali shvatite da je to cura od 19god s kojom se moze pricati....

I mene bi nerviralo da uletim kao teenager na neki forum sa btw potpuno ok
energijom u zvuku, i svi pocnu da me peglaju s pricom eeeeeh kako to rade crnkinje blablabla.. Dje ces s tim zvukom, i tako to....

To je isto kao da divnoj i predivnoj mladoj djevojci koja zeli da se bavi manekenstvom kazes...... Jesi slatka, ali je Naomi Campbell sestro vrh, nemoj da se bavis time....

Zbog toga nam je i scena ovakva kakva jeste...

Ne zelim da se prepirem sa nikim, samo zelim da evi dam malo poleta i podrske!

HeatMan 05-12-2007 06:49 PM

au ljudi okomiste se na jadnu devojku..

@rhino: problem je u tome shto ti nisi chuo sve domace hip hop producente.. pogotovo one koji se krpe.. eto, recimo.. imash lika pod pseudonimom "Risbo" izn kraljeva (valjda) koji je pre 4/5 godina potpisao za nemachku muzichku kucu i radi na albumima od Bushida i te ekipe.. ne znam koliko si upucen, ali ako vec gledash opremu i kintu.. Velika lova se obrce, a radi u MadTrackeru i ima samo MPC1000 kolko se ja secam.. dakle, moze da se uspe.. al on je imao srecu da je sluchajno doshao do bushida.. kolko se ja secam na neki potpuno sulud nachin..

i, da.. ne mogu reci da mi se ne svidjaju coolaidovi radovi, ali dosta toga je jako loshe smixano i odradjeno.. po mom mishljenju, iskreno..

mogu josh dosta ljudi da ti navedem sa domace "rep" scene koji su jako dobri i kvalitetno rade pre svega, ali nisu uspeli.. takodje mogu da ti navedem i ljude koji su uspeli.. Chitaj: Risbo, Oneya, pa chak bih i Jana (koji je na ovom forumu) svrstao pod te.. O sebi necu da pricham, jer kao shto davno rekoh ne volim te vrste palamudenja, hvalisanja i uzdizanja iznad svih kao shto neki na ovom forumu umeju da rade..

ne pricham sad o maxu i tebi lacky da se vi ne uvredite..

eto..

btw, mnogo ste mi neozbiljni za vashe godine.. :)

pozdrav

All times are GMT +1. The time now is 07:13 PM.