![]() |
Re: Waldorf Pulse
Quote:
|
Quote:
|
to je nista drugo do microQ/Q/Q-rack engine stavljen u mali ergonomicni desktop. nista kriticno novo. mozda cak i izadje, ali ljudi su sve vise skepticni da ce sve ostati na 3D renderima. ima vec vise od godine da su to najavili..
ono sto se zaista ceka, a vrlo izgledno i nikad ne doceka, jest Stromberg, nova verzija Q+ (sa analognim filterima kao opcijom, ovaj put), koja je trebala biti spoj Q i microwave/XT tehnologije, tj. osim Q engina imati full wavetable mogucnosti kao sto to imaju microwaves. takodjer to bi bio prvi wavetable sint ikad sa 3 oscilatora po voice-u. nisam siguran da ce to ikad uspjeti izbaciti na trziste. treba para a oni se vade sa dna, iz bankrota. a vec je proslo pun k vremena.. :(:(:( |
Quote:
Eeee... ovaj drugi demo kada sam čuo. To je bio razlog što sam kupio Pulse. Takav bass nisam na ničem mogao dobit. Relis, daj mi kaži jesi li ti možda imao i jedan treći demo sa Pulse, koji je imao bass na početku ali bez delaya - več sirov. Znam da sam i to negdje čuo i da sam rekao "ovaj bass je definitivno jaći od Neptunovog" i od tada pratim Pulse po oglasima... Kasnije mi se javio jedan dečko i ponudio mi Pulse Plus za JP-8080 + nadoplata. Ja rekoh "ok... uzet ću" i nisam pogriješio. :mrgreen: |
Quote:
Taj treći demo nisam snimio ja. Ne znam... |
Quote:
@relis: Long live analog !!! |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Cv/Gate/Vcf control Device hand made by Sale Keshanski Don, radimo demo:p |
diy cv gate ?odlicno , silicon ! moram u ponedeljak odneti jd 800 u NS da sredi tih par tastera i slajder za cut off ... on to radi?
|
All times are GMT +1. The time now is 12:44 PM. |