![]() |
Re: Beovizija-Evrosong 2007
Quote:
"Znate... pesma je OK, ali je malo agresivna..." -"Pa znam... Ja sam tako hteo." "Ali znate... ona odudara mnogo od ostalih..." -"Znam. I to sam isto hteo." "Paaaa... ako biste mogli malo da je "omeksate...?" -" Da smanjim nivo? Koliko?" "Neeee... Da je OMEKSATE?" -"Ne... Ako vam se ne uklapa u koncepciju, uopste ne morate da je primite." "Ma daleko bilo! Ma sve je OK." I tako nisam nista dirao :) Ovde niko nije imao nikakve zamerke. |
Hahahahaha...dobra ti je ova " Da smanjim nivo? Koliko?" :rotfl:
Nista, barem smo otkrili u kom grmu lezi zec, tj zbog cega je vecina pesama radjena u gore opisanoj muzickoj formi - Simfonijsko-festivalskih aria! :D |
A znas zasto sam to pitao?
Zato sto ja svake godine muku mucim sa razlicitim masterima pesama na festivalu i kada zahtevam da se nesto utisa, to mora da se uradi. Naravno, ja uvek to prvo prepustim onome ko je to i radio, jer je to zvucno bolje da se utisa pre nego posle, ali ako neko odbije, ja utisam sam. Isto tako, kad mi neko zatrazi da utisam snimak, ja sam spreman da mu izadjem u susret tacno onoliko koliko on to zahteva, zato sto znam da je to najbolje za sve, ali da "omeksam" pesmu u kojoj imas bubanj, bas, dve gitare, solo i klinke koje pevaju agresivno, bi znacilo da sednem i sve smislim ispocetka sa drugom pesmom i drugim izvodjacem... I to nas jos jednom vraca na temu oko festivala i izakulisnih radnji. Kao sto obicno i biva, svaka prica ima dva kraja. Kad neko vidi da nisi kupac, i ne pokusava da ti ista proda. Ili pokusa, pa odustane, sto ce reci da nisu krivi samo "prodavci", vec i kupci, mozda cak i vise. Ko veruje u sebe i svoj rad, njemu je uvek sve jasno i ne pristaje ni na sta manje od toga, pa tacno po cenu ne ucestvovanja. |
Quote:
a i dzaba te zovem da vrtis kad neces da dodjes, jbg :) pozz |
Ma ima i Kineza da resetujem, ako treba! :D
|
Quote:
Jel ume i "undo" da uradi? :mrgreen: pozdrav bogi |
Quote:
pozz |