![]() |
Re: === NajJa?i doma?i producenti === .. a i ?ire
Quote:
Nisam na?alost. Morat ću ?icati nekoga, ne mogu sve to kupovati. Ali hvala na tipu. Predrag |
Quote:
|
Re: === NajJa?i doma?i producenti === .. a i šire
Meni je nevjerovatno koliko su velike razlike izmedju pjesama koje su svirali Katche/Palladino i domaci muzicari. Prva polovina albuma stoji, ali mi se druga ne svidja. Ipak je sve u muzici. To se vidjelo i na koncertu u Puli, gdje su se promijenila 3 bubnjara, Katche i dvojica domacih, na istom setu bubnjeva, istim mikrofonima i ozvucenju. Ipak mikrofoni samo hvataju ono sto je ispred :)
|
Quote:
To stoji. Ali da ne budemo ba? prestrogi prema domaćim muzičarima, Katche i Palladino osim ?to su ih zapale najjače pjesme, imali su i privilegiju snimati u world-class studiju (Metro, Ljubljana, snimatelj Janez Kri?aj). Sve ostalo snimano je po hrvatskim studijima. Predrag |
Quote:
Tek sam bio upao ovdje, ono mi je bio prvi dan. Upadnem u ?kolu usred ?kolske godine, a ne znam ni u koji razred. Vidim pitanje ispisano na ploči i ja napi?em odgovor. Otkud znam koje gradivo se već obradilo i ?to svi znaju? Računam, od vi?ka glava ne boli, a ako lupam gluposti netko će već skočiti.:) Predrag |
@Predrag i ostali koji znaju
Koja je prica sa nekim Mackie studijom u ZG? Je l' tu mixovan Gibonni? |
Quote:
Čudna priča. Predrag |
Re: === NajJa?i doma?i producenti === .. a i s<caron>ire
Quote:
|
Quote:
Od meni poznatih zagrebačkih studija, samo je Monitor Audio, barem donedavno, imao analogni Mackie mikser. Takvih nema vi?e puno. Predrag |
Ne bih imao nista protiv tog "avant" mixera stare generaije bar u odnosu Mackie-a
|
All times are GMT +1. The time now is 06:43 PM. |