Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Kucni studio - Ideje i sugestije (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=22790)

Spofolica 02-06-2008 06:24 PM

Re: Kucni studio - Ideje i sugestije

Hvala ti puno na svoj pomoci, zivio ! :grin:

Uskoro pocinjem sa radovima i postavljam slike kad zavrsim i kako je bilo dok su tekli radovi ! Pozdrav za Rumski :D

NLP 02-06-2008 08:55 PM

Pa da ne zaboravi? da napravi? "before/ after" akustičke meritve, mo?da sa ovim odličnim free programom: http://www.hometheatershack.com/roomeq/
Updejtaj nas svake toliko!

Spofolica 04-06-2008 12:14 AM

Dogovoreno ! Samo, valjda cu se snaci sa ovim programom i procedurom :wink: :ups:

Max 04-06-2008 12:40 AM

I salji slike .... lsikaj sada pre nego sto si poceo , pa onda polako kroz proces .....

Pozdrav

Spofolica 04-06-2008 01:03 AM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 207138)
I salji slike .... lsikaj sada pre nego sto si poceo , pa onda polako kroz proces .....

Pozdrav

Roger that ! :)

Pozdrav

OFF 17-07-2008 12:13 AM

i?
Ima li slika?

Spofolica 17-07-2008 07:30 PM

Quote:

Originally Posted by OFF (Post 210823)
i?
Ima li slika?

Naravno, bice ih nego radim citav stan i zajebavam se sa majstorima, ljeto je pa je tesko naci dobre da su slobodni. Radim sve, od prozora,krecenja, hoblovanja, struje, sve, po 15 majstora mi kroz kucu prodje dnevno ! Cim bude licilo na nesto, kacim slike, naravno, i slike dok je bilo 'work in progress'. ;)

Max 17-07-2008 07:53 PM

Pa ne treba nam kad " lici na nesto " upravo nas zanima opd pocetka do kraja ( kao i u ostalom ostali threadovi te vrste ) To kad se zavrsi , toje najmanje interesantno .

Ovako se vidi sta je gde i na koji nacin kaceno , lepljeno , srafljeno ..... kako si resio odredjene probleme i sl ...

A sa gotovim slikama se hvalis na kraju :)

Najbolje kako idu neki interesantni dani * svaki 2 -3 na primer ) da okacis 1 - 2 fotke .... i onda se polako slaze .....

Pozdrav

NLP 17-07-2008 08:29 PM

Da, to je najinteresantnije!8-)

Spofolica 21-07-2008 11:27 AM

Naravno, naravno, kapiram to, ali ne znam bas koliko je interesantna faza mijenjanja prozora i hoblovanja parketa :) . Zato kad predjem na akusticku obradu, sto u mom slucaju spada u fine, zavrsne radove, onda idu slike naravno :) Znaci, kad prostor dovedem "na nulu" prakticno i pocnem da je sredjujem, idu fotke :grin:

Braca 31-08-2008 11:30 PM

Ima li sta od slika?????

NLP 11-11-2008 03:34 PM

Spofolica!
Gdje su sličice!!!???
Volim hoblovanje, ugrađivanje prozora, kletvice kad se udari? hamerom u prst,... i sve te stvari koje prave prljav?tinu i pra?inu:D
Inače čemo ti istaviti račun za savjetovanje:rotfl:

NLP 17-04-2009 08:57 PM

... pa jo? uvije ni?ta novog?!
a toliko se razpisali:(

korenjak 25-04-2009 09:09 AM

Evo sad chitam sve ovo i mislim se da se nije coveku nesto desilo kad ga nema?

zna li ga ko sa foruma da nas informishe?

pozz

NLP 25-04-2009 03:00 PM

... pa ja sam ga opozorio da neka pazi sa bukom i na susjede ili če neko nači zaboravljenu kašikaru ili kalašnikov:)
Nadam se da če se javiti...
... nije jedini koji se nikad više ne javi kad se konzultuje na ovakav i sličan... način tako da ne znam.

korenjak 25-04-2009 07:13 PM

hm to bi bilo bzvz

da dodjes po savet i vise ne dodjes

:|

NLP 26-04-2009 12:51 AM

Misli? ili zna??!
Ja znam da je obično tako.
... svakako se uvijek nadam da neče biti tako...
Na tjedan/ jedan-dva poziva "od oka" dobijem na email ili po telefonu, kakvu molbu oko akustičkih savjeta i vrlo maleni procenat to i napravi ?to smo se "dogovorili" ili se nikada ne javi kakvi su "rezultati" tumačenog projekta... ili ako su uop?te i?ta pokrenuli...

Pardon: ... pa mo?da se stvarno ne?to desilo čovjeku!?
Spofolica javi se:D!!!

Proximus 23-06-2009 04:06 PM

odlicna rasprava... puno stvari odavde ce mi valjati za izgradnju svog mini studija za mix sicnih dimenzija!

fino bi bilo i neke slike da se vide... i nadam se da se covjeku nista lose nije desilo mozda mu je samo crko pc ...:)

All times are GMT +1. The time now is 04:56 AM.