![]() |
Quote:
dakle, ja san u ovaj moj projekt doda ono sto je tebi trebalo a jos mi je ostalo kanala za spojit jos jedan adat i jos uvik imam slobodnih kanala ;) recimo, da je ovo projekt za snimanje, a kad ides mixat, samo skines visak adata i otvoris asio sourceva koliko ti treba. jednostavno da ne moze bit jednostavnije. 8) bas sad gladan koliko mi je vrimena trebalo za operaciju. post sam posla u 11:15 am a u 11:18 am sam vec posla post sa slikom projekta. znaci, trebalo mi je ukupno 3 minuta za napravit projekt, napravit sliku, updateat sliku na ftp i tebi odgovorit. e, sad racunaj koliko je to 'komplicirano'. :wink: bdv. pokusaj u nuendu kreirat 16 buseva i 16 kanala rutat u njih, pa ces vidit koliko ce ti vrimena trebat :? a u pulsaru to napravis za minut :roll: |
vidi, oggy. ti mozes napravit i ovo:
http://www.kvartetgorgonzola.com/rumski/scope/pro_2.gif dakle, imas jedan mixer u koji sve spajas i preko njegovih direct outa ono sto zelis saljes u drugi mixer za mix u wavelab i treci mixer koji ti sluzi samo za snimanje. sve to radi realtime i moze se kontrolirat sa pinguinom. a di su jos pulsarovi instrumenti, rutanje u vanjske efekt procesore i nazad u mix ili monitore. mozes doslovno sto god pozelis, na nacin kako ti najvise odgovara. 8) kod creamwarea nema sto nema, samo da snizu cijene. :roll: bilo bi lipo i da se nastavu razvijat ali ono sto je meni najbitnije da ovaj moj pulsar pozivi sto duze ovakav kakav je ;) |
A i ako zahvali ulaza na 16-tokanalnom mixeru,evek mozes
otvoriti jos jedan mixer i oba spojiti sa micromixerom. Ja imam u jednom projektu dva 16-tokanalna,micromixer i gomilu sitnica i 6 DSP-a to izvlaci bez greske. |
Big mixer je njesre a sto kaze Alen uvek mozes lepo ukljuciti dva-tri mikro mixera
|
Meni se bas svidja kako izgleda Big Pink Mixer, ali samo kako izgleda :-)
Koristim najcesce 1632, s' tim sto obicno dodajem multy FX rackove... S' obzirom na to da imam i Lunu i Pulsara, u project insertujem luna analog destination i na njemu vezujem monitore, a takodje na isti izlaz iz mixera vezem i pulsar analog destination i na njemu vezem kucni stereo. Izmedju mizera i analognih destinacija postavljam chanal (jednokanalni mixer) i mutiram po potrebi stereo ili monitore. |
Sandro.... ovo je izuzetno vredan post. Svaka cast na trudu i strpljenju :!: :!: :!:
|
Jesi li razmisljao da napises knjigu,nesto kao:"Sve sto ste hteli da znate o Pulsaru,a niste smeli da pitate",ili "Pulsar i ja",ili mozda"Scope:Platforma zivota..." :lol:
|
xxxx
|
Re: SCOPE - def project
Sandro,
mo?e? li mi poslati onaj tvoj def. projekat, link ka njemu ne radi. Ranije sam ga imao i bio mi je od koristi, ali sam ga izgubio posle pada sistema i format c:, a ne umem da ga sam napravim (jo? se nisam izve?tio u kori??enju Luna rutinga) :ups: Hvala |
Re: SCOPE - def project
ne znan koji projekt?
ja san u zadnje vrime minja osnovni projekt. sto zelis u projektu? koliko dsp-a imas? |
All times are GMT +1. The time now is 12:05 PM. |