Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Materijali za "ogluvljavanje" studija (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=8085)

Pedja 19-08-2003 01:20 PM

Quote:

Originally Posted by Boskovic
Zasto ti je farbanje bilo mucenje?? Nisi valjda rucno farbao??? :shock:

Nisam rucno farbao :) , ali kad pogledas one "piramidice" na kartonima, one imaju po 4 strane i kad farbas onada moras da prskas sa sve 4 strane. E sad tu je i rasipanje boje koja odlazi sa strane pa moras da je skupljas, pa onda prostor za susenje jer sam imao oko 200 komada itd itd..... :)

puRe 19-08-2003 07:10 PM

[quote="nixylive"]
Quote:

Originally Posted by purator
Quote:

Originally Posted by nixylive
Tako ti otprilike izgleda A-33, samo sto je veci, crn i ima drugacije dirke (bolje).

Hmmm. Znaci nema zvukove i ritmove :(

Pa covece svi ritmovi koji su ugradjeni u klavijature zvuce kao za Zdravka Colica :)
A ti koliko sam ja shvatio ne planiras da sviras s njim :wink:

dr.Ru 19-08-2003 10:28 PM

Quote:

Rumski: Imash li neki blizi info za taj rigips?s

Gledao sam sajt:
www.rigips.com
Ali je skrnavo uradjen i na njemu nista pametno ne mozes naci.... Sa druge strane, imam dosta prospekata koji su odlicni, sve sa primerima studija kod nas, koji su radjeni rigipsom. Kada se budemo videli, prvom prilikom, donecu ti te prospekte.

Boskovic 19-08-2003 10:33 PM

Quote:

Originally Posted by rumski
Quote:

Rumski: Imash li neki blizi info za taj rigips?s

Gledao sam sajt:
www.rigips.com
Ali je skrnavo uradjen i na njemu nista pametno ne mozes naci.... Sa druge strane, imam dosta prospekata koji su odlicni, sve sa primerima studija kod nas, koji su radjeni rigipsom. Kada se budemo videli, prvom prilikom, donecu ti te prospekte.

THNX!

SandRob 21-08-2003 10:53 PM

Quote:

Originally Posted by purator
Quote:

Originally Posted by nixylive
Pedjo vidim da imas neke klavijature koje nisu ono da boli glava. Zanima me kako te sluze i koje su joj mogucnosti jer takve klavijature povezane sa kompom mogu dosta toga da odrade, jel da? Ne znam koja je ono marka pa mi kazi koje su.

Ovo na slici je samo master klavijatura tako da ona i ne treba da bude nesto boli glava jer nema zvukove.
Tako ti otprilike izgleda A-33, samo sto je veci, crn i ima drugacije dirke (bolje).

ja koristin a-33!

nego, zasto ne kupite od vladimira rackovica "muzicki tonski studio"?! knjiga nije skupa, a vladimir je genijalan. siguran san da ce van uvik rado dat i dodatne instrukcije :)
ja san kupi i od ozrena bilana "akustika prostora", ali nazalost neman potrebno predznanje da bi sve razumi. :cry: jeb'ga :oops:

sto se gluhe komore tice, meni je sto gluhje to bolje, a u kontrolnoj sobi treba nac pravi balans izmedju difuzora i apsorbera.
ma, to je cila nauka - vrlo zajebana :!:

SandRob 21-08-2003 10:56 PM

evo! malo parite oci :roll:
http://www.studiopeople.com/pp-frameset.htm

Pedja 21-08-2003 11:55 PM

Quote:

Originally Posted by sandrob

UFFF gde nam pokaza ovo :roll: Sad celu noc ima da razmisljam o tome :D

SandRob 22-08-2003 12:01 AM

Quote:

Originally Posted by Pedja
Quote:

UFFF gde nam pokaza ovo :roll: Sad celu noc ima da razmisljam o tome :D

he, he :lol: ja san sacuva sve slicice i sad parin oci oflajn :wink:

btw: zamislite da izadje album sa samolipjivin slicicama "muzicki studio", pa da se nalazimo, minjamo slicice i igramo one igrice okretanja, preklapanja i sl.... ko mala dica :oops:

Boskovic 22-08-2003 01:23 AM

Quote:

nego, zasto ne kupite od vladimira rackovica "muzicki tonski studio"?! knjiga nije skupa, a vladimir je genijalan. siguran san da ce van uvik rado dat i dodatne instrukcije :)
ja san kupi i od ozrena bilana "akustika prostora", ali nazalost neman potrebno predznanje da bi sve razumi. :cry: jeb'ga :oops:

Potpuno se slazem i ja cu to shto prije uciniti

puRe 23-08-2003 12:07 PM

Quote:

ja koristin a-33!

sto se gluhe komore tice, meni je sto gluhje to bolje, a u kontrolnoj sobi treba nac pravi balans izmedju difuzora i apsorbera.
ma, to je cila nauka - vrlo zajebana :!:

Ah, svaka cast!
Sad se nekako dvoumim oko prodaje A-33 :)
Ovu knjigu od Vladimira sam procitao...super je...ima sve objasnjeno ali dosta toga sam ja usmeno naucio tako da mi nije nesto mnogo pomoglo 8)

All times are GMT +1. The time now is 07:29 PM.