Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   Preporuka za nove monitore (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=44999)

Nemania 30-11-2013 02:27 PM

Re: Preporuka za nove monitore

Quote:

Originally Posted by bro (Post 353376)
fala na odgovoru, mislim da ću zamjeniti ako sve bude u redu s njima,
barem zbog financijske situacije

Ja sam imao asp6 aktivne,zaista fenomenalan zvuk. Medjutim crkao mi je tweeter, pa kada ih je majstor otvorio,razocarao sam se, unutra su tako prosto napravljeni..Kada je majstor skinuo visokotonac,sjebao mi je onu glossy masku,naprsla je.Tweeter sam poslao u sky servis,gde ga je onaj lik,cije ime ne bih spominjao,mada mislim da znate o kome radi,drzao godinu dana,i svaki put kada sam ga zvao lagao (o njemu sve najgore),cak nije hteo da vrati ni u stanju u kome je poslat. Nakraju sam ih prodao za male pare kao neispravne.
Pricamo o asp eventu,pa me ponela prica,i dan danas se iznerviram kad se setim toga, elem ako ih menjas dobro ih proveri. Ako ih menjas sa nekim likom iz bg javi se slobodno na pm, jer postoji jedan par u bg za koji znam da nisu dobri (asp 8 aktivni). Sve najbolje pozz

bro 30-11-2013 04:38 PM

nije se izjasnio odkuda je :). jedino me brine da mi se tako ne?to ne dogodi, gledao sam po forumima stranim i uglavnom je mi?ljenje dobro, osim ?to se neki tu?e da im ne zvuče jednako zvučnici ?

phil.milmax 01-12-2013 09:19 AM

da li neko zna gde u beogradu mogu da se cuju(kupe) jbl lsr 305 ili 308?

Bockie 01-12-2013 10:28 AM

Quote:

Originally Posted by phil.milmax (Post 353411)
da li neko zna gde u beogradu mogu da se cuju(kupe) jbl lsr 305 ili 308?

Mitros uzima od Loop-a (berar-a, koji importer cele Harman grupe)...tako da bi trebalo kod njih da ima...Player takođe...nazovi, pitaj...:wink:

Moritz 01-12-2013 04:36 PM

Mitros Music u BG ima sigurno

Srdan Durden 02-12-2013 11:04 PM

U Studio G-u mozes da narucis i bukvalno ti sutra nabavljaju, ali nemaju trenutno u radnji da bi se culi.. par je oko 310e :wink:

Moritz 03-12-2013 03:07 PM

Vesti iz Berar-a( glavni uvoznik , distrubuter i servis za HARMAN grupu) kazu da prva tura LSR 300 serije stize tek oko 10-tog decembra i to je 95% vec prodato ( poruceno unapred).
Tako da ako ne nadjes u BG pogledaj u NS LOOP MEDIA ( maloprodaja) ili direktno STUDIO BERAR .

MUzzY 07-12-2013 01:05 PM

Da se umesam u tred: Ti navedeni JBL ili Yamaha Hs7(ili 5)? (Yamahu sam cuo i dopada mi se)

Moritz 07-12-2013 02:43 PM

AKo je Yamaha jeftinija od JBL (306 eura) onda uzmi nju. Prosto :)

Vlada Radisic 26-02-2014 10:24 PM

Pozdravim svim clanovima Rumski Forum-a!

Tokom sledece nedelje ili kroz 2 najverovatnije dolazim do bg-a da pazarim moj prvi par monitora.Ne planiram da potrosim vise od 300 evra niti imam vise para, a sto bi rekao nas narod istegni se koliki ti je guber :grin: ne vise! elem, zadnjih mesec dana gledam review-ove svih zivih monitor-a do te cifre koju planiram da potrosim i za sad koji su mi zapali za oko i koji su jako pristojni po svojim mogucnoistima su: PreSonus Eris E5 | ESI Activ 05 | RCF Ayra 5| M-Audi BX5 D2 i na vas predlog ovde na forumu pregledao sam sve vezano za JBL Lsr 305 | i vidim da niko nista nije rekao lose niti je pokazao generalno neku manu i da za te pare se dobije odlican odnos cene i kvaliteta.Apelujem na sve clanove da mi na neki nacin pomognete za koji da se odlucim po vasim strucnim komentarima i iskustvima vezanim za sve navedene monitore, ukoliko ste imali prilike da ih cujete, bio bih zaista zahvalan.Takodje da li je bolje da bass port bude napred ili pozadi ili to nema nikakve veze, i ako je pozadi da li bi neka optimalna udaljenost od zida bila pozeljna i koja je to udaljenost?

Inace neke pojedinosti sto se tice moje sobe: 4x3 | 12 kvadrata | na sredini sobe mi je kompjuter, inace sto na kojim mi je isti je forma ideale metar i po gde cu da ih stavim kad se odlucim nemam pojma :D al nema veze,

Muzika koju pretezno praktikujem i koju radim je: Deep Progressive, Progressive House, Deep House imao sam i nekih minimal izdanja
evo mog beatport linka: http://www.beatport.com/artist/vlada-dshake/211465

All times are GMT +1. The time now is 03:32 PM.