psionic |
03-09-2011 06:02 PM |
Re: Cubase SX problem!
Quote:
Originally Posted by matija
(Post 311851)
eh...znači jovo nanovo...:(mislio sam mo?da je ne?to u postavkama isključeno.Ne znam.Program uredno radi al neće process audio nikako prihvatiti
|
Meni se u XPu desavalo da nije hteo da otvori onaj e znak - za ubacivanje efekata na traci. I to bas Cubase 5. Problem je bio sto je winxp bio u opstem rasulu. Kao sto je Alavuk rekao, trebace ti reinstall sistema. Ne moras ceo format da radis, ali potrebno ti je znanje kako da obrises samo Program Files, Documents and Settings i stari Windows folder. Ostalo i nije bitno i ne sadrzi neke informacije o sistemu... Mislim da je lakse format C:
Ako bas hoces da se smaras i ne zelis format, probaj neki uninstaller program, koji ce iskoreniti Cubase iz sistema i registrija, zatim nadji sve Steinberg foldere pobacane po hardu i u skrivenim folderima (Documents and Settings\<username>\Application Data ili Documents and Settings\<username>\Local Settings) i instaliraj Cubase 5.1.2 tj. nadji Cubase koji sadrzi i update i noviji AiRov dongle emu.
U Win7 mi se nikada tako nesto nije desilo, cak i na totalno urnisanoj sedmici... Mozda se 5 nesto i ne voli preterano sa XPom.
|