![]() |
Re: Moze li realno?
Quote:
pozdrav bogi |
Re: Zasto ljudi na Rumskom ne odgovaraju uvek na pitanja?
Quote:
|
Quote:
Došla buduća snajka da je budući svekar upozna sa kućom i okućnicom: Svekar: I snajka, kako ti se čini? Snajka: Lepo je, ama je klozet malo podaleko od kuće. Svekar: Znaš kako, i nije tako daleko kad pođeš na vreme. Pozdrav, Vasa |
Quote:
To sto ti navodis je ozbiljna stvar... cak i za to imam razumevanja... kad je problem ozbiljan, a nema se vremena (ne ulazim u razloge, ZASTO se nema vremena). Na zalost nije ni to... vise mi izgleda kao da "ja bas i nemam (realno) problem, ali mi je jako 'hitno'... jer eto tako..." :rolleyes: pozdrav bogi |
Rumski je zlatni rudnik. Ja sam ga čitao dugo prije nego sam se registrirao. Nije ispravna riječ čitao - i?čitavao. Ne sla?em se da ljudi nisu spremni pomoći, dapače... Sla?em se da nisu obvezni, kao sto je Boggy ranije rekao. To je ipak nesto sto se godinama skuplja. Ono sto je bitno: glavnina osnovnih stvari se moze na Rumskom saznati i bez pitanja, citanjem i koristenjem search funkcije :)
Inace, skuzio sam da neki ticket sistemi za support imaju neku foru da kad postavis pitanje, prije nego ga posalju u support team, izbaci ti vec postojeca pitanja s odgovorima koja bi mogla sadrzavati odgovor na tvoje pitanje... Mozda se tako nesto moze implementirati u vBulletin? Nesto kao related topics, ali prije otvaranja teme? Cini mi se da sam to vidio na supportu od TC Electronicsa. |
Bravo, evo sjajno!
...Nakon registracije, mogao bi neki redirect na FAQ... Malo filtriranja ipak....:wink: |
i ja samo da potvrdim, da redovno upoznajem ljude koji "samo čitaju" rumski, jer ne osećaju potrebu da pitanje postave. Search ili ne, do većine odgovora je veoma lako doći, naročito danas. Istina je da gomila odgovora može da povuče samo gomiletinu novih pitanja, i da je tako nastalu konfuziju ipak najlakše rešiti razgovorom sa nekim ko je već savladao materiju. I ovakvih pitanja ima dovoljno na forumu, i ja lično pokušavam da odgovorim na svako na koje znam odgovor i poznajem tematiku.
I najveća je istina, gore pomenuta teza, da je previše ljudi zainteresovano za ovu tematiku ne zbog iskrene ljubavi i strasti prema njoj, nego zbog nekog imidža koji im je ko zna ko i zašto uvrteo u glavi. Naša je sveta dužnost da takve sputavamo, a iskrene zaljubljenike u audio produkciju, pronalazimo i podržavamo :twisted: |
Quote:
|
Ne vidim da se bilo shta deshava na ovom forumu shto se ne deshava na drugim, a da je tematika slichna ili ista, al ajde? FAQ hmm to mi moglo da bude od pomoci, kako onima koji neshto hoce da pitaju tako i onima koji odgovaraju :)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:24 AM. |