![]() |
Re: Kupovina mikrofona, molim za savjete.
Mi (između ostalog) imamo Cad glx2200 i ja sam prezadovoljan tim mikrofonom. Evo jedna probica koja je bila za jednu svirku, sve snimljeno s tim mikrofonom:
http://www.box.net/shared/tl019l6nlt Za majk od cca 100 eura, sasvim ok po meni!!! |
Quote:
A ni?ta morati ću probati nabaviti i neki dinamički i neki kondenzator, ako se bude dalo iskombinirati za skromne pare. Jel imate jo? neku preporuku za dinamički ili da idem na sigurno - shure sm58? |
Ako nadjes negde polovan sennhiser md441 (moze da naleti za 150e, nekad)
Ili nesto od Oktava mikrofona..... raspitaj se, ja bi najpre uzeo oktavu ako gledam odnos cena/kvalitet... ima varijanta da na telo mk012 kacis kapsule sa velikom membranom..... |
A, sori onda :) Jo? da je autorska stvar gdje bi nam bio kraj :)
Od dinamičkih za vokal nisam pametan. Ja sam probao doma koristiti akd d190E i Sennheiser md421. Iako se ne koriste primarno za vokale, meni su se i tu jako dobro pokazali. Dodu?e to jesu malo vintage mikrofoni, ali dobro bi ti do?li i za snimanje gitara, bubnja... Malo izvidi i to. Ja Shure ba? ne volim, ne ka?em da ne valja, nego mi nije po ukusu! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Da si bli?e, ja bi ti posudio. E neki dan nabavih AKG d19C. Kakakv mikrofon za sner, a radio fenomenalno i na akustičnoj gitari! :)
|
Quote:
|
Quote:
Sori na OT |
All times are GMT +1. The time now is 12:22 AM. |