Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   odakle mu obraza da saopsti ovako nesto (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=33460)

HeatMan 01-04-2010 03:13 AM

Re: odakle mu obraza da saopsti ovako nesto

mislim da sokoj nije mogao vecu antireklamu da smisli.

silicon science 01-04-2010 09:15 AM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 275809)
NETACNA INFORMACIJA!!!

Cika Silicone moram da reagujem na nesto na cega i Kebra pizdi ali na njegovu zalost je tako!
Dakle:

ISTINA, to je 7. album Riblje corbe, sad ja dosadan sa tom corbom, ali "Pogledaj dom svoj andjele" je '85. bio nekoliko puta emitovan i ponavljan na zahtev publike...! Iako tek poceo, MTV je vec razvaljivao...

Vidis, ne znadeh za to :ups: Svakako ne umanjuje snagu mog argumenta u prethodnom postu.
A sto Artur reche, jebo i Igija, i presmesno zvuchi u ovoj kradji od pesme za Bregom, chak se i vidi da se oseca kao kreten (vrti glavom ko mentol)...

kejkz 01-04-2010 09:47 AM

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 275797)
s tim ?to je Bregina i Iggyjeva za klasu bolja pjesma

Au, ajd sto branis Bregu, tvoja stvar, al' sto napisa da je Kvezijeva pesma losija od Bregine, e to ti nikada necu oprostiti...

Igor 01-04-2010 11:12 AM

Muzika nikada ne mo?e zameniti 'lebac, ali fakat je da se poluge moći u ovoj droćkalici od dr?ave svojski trude da stvari dr?e pod "kontrolom" između ostalog i biranjem "umetničkog" kursa, pri čemu je akcenat na muzici vi?e nego očigledan.
Pogledajte ?ta rade na FOX-u; u udarni termin prebacuju zurla seriju, a onda ide musaka-?ou debelonoge guzoglave folk-zvezde. ?vakom o gledanosti, kao smislenog argumenta, najlak?e se manipuli?e masama. B92 od Srbije, opet, na drugi način pravi ono ?to tajkunima odgovara - u?togljenu "Jelen TOP 10" listu, s voditeljima ispraznih emocija, koji ukalupljene najave bilduju da nam rock'n'roll bude onakav kakav je odavno u svetu, kreativno sterilisan formom.
Razumem ja da "The Stooges" ne postoje, i da Kebra jo? od trećeg albuma nema potencijala, jasno mi je, čak, da i Darkwoodi, ma koliko ih voleo, polako ulaze u Elektropionir kolotečinu, ali, pitam se, gde su ti novi klinci koji će da bacaju kamenje na sistem, da pljuju u lice svojim vr?njacima koji misle da je biti s 19 u politici ok...
Vidim ja...
Nema ovde dobrog zezanja mimo akustare s odabranim dru?tvom u prirodi.
Jedino ti krpelji :banghead:

stormwatch 01-04-2010 11:28 AM

Evo breginog "talenta" na delu jos jednom :rotfl: Nesreca je u tome sto ovdasnjim likovima danas a i sada mozes glat servirati nesto sto je neko drugi vec davno napravio....npr. ona bljuvotina od pesme "Ako ima Boga" je cista beskrupulozna kradja "Owner of the lonely heart", ima takvih primera na stotine, kada sam pre jedno 14 godina poceo slusati Jethro Tull, sto sam ih vise otkrivao tako sam sve vise prepoznavao pokradene rifove pa i cele deonice koje su Bregovic a vala i ostala volumenda nasih rock muzicara skidali i potpisivali kao njihova dela, od tada i ne slusam nasu muziku...btw...I ja bi bio dobar muzicar sa tudjom muzikom. :rotfl:

Arthur 01-04-2010 03:53 PM

Quote:

Originally Posted by Igor (Post 275832)
Muzika nikada ne mo?e zameniti 'lebac, ali fakat je da se poluge moći u ovoj droćkalici od dr?ave svojski trude da stvari dr?e pod "kontrolom" između ostalog i biranjem "umetničkog" kursa, pri čemu je akcenat na muzici vi?e nego očigledan.
Pogledajte ?ta rade na FOX-u; u udarni termin prebacuju zurla seriju, a onda ide musaka-?ou debelonoge guzoglave folk-zvezde. ?vakom o gledanosti, kao smislenog argumenta, najlak?e se manipuli?e masama. B92 od Srbije, opet, na drugi način pravi ono ?to tajkunima odgovara - u?togljenu "Jelen TOP 10" listu, s voditeljima ispraznih emocija, koji ukalupljene najave bilduju da nam rock'n'roll bude onakav kakav je odavno u svetu, kreativno sterilisan formom.
Razumem ja da "The Stooges" ne postoje, i da Kebra jo? od trećeg albuma nema potencijala, jasno mi je, čak, da i Darkwoodi, ma koliko ih voleo, polako ulaze u Elektropionir kolotečinu, ali, pitam se, gde su ti novi klinci koji će da bacaju kamenje na sistem, da pljuju u lice svojim vr?njacima koji misle da je biti s 19 u politici ok...
Vidim ja...
Nema ovde dobrog zezanja mimo akustare s odabranim dru?tvom u prirodi.

ima ima samo se kriju, i polako samorganizuju. Al kad nastupe jednom, ovi neće proći samo za zatvorom, krv će se lit

Igor 01-04-2010 04:36 PM

Svaka ti se pozlatila, čika Arthure! :grin:

Color 01-04-2010 04:49 PM

Quote:

Originally Posted by Igor (Post 275832)
Vidim ja...
Nema ovde dobrog zezanja mimo akustare s odabranim društvom u prirodi.

hahaha.... Nakon svih ovih godinaaaaaa........ :rotfl: kako god da okrenes, sve se svodi na Bregu :rotfl:

sala mala, bez uvrede please :wink:

pozzz

vasko 01-04-2010 06:46 PM

negativna selekcija u celoj drzavi,pa i u muzici,de budale vicu - pametni cute,korupcija,hipokrizija,nista nije slucajno...

ako moze jelena karleusa guano apes i faithless da obradi,sto brijega ne bi mogo enter sandman,samo mu se nije svideo rif pa ga zato nije uzeo do sad

treba skupstina da se pali,al nema ko

InsaneEyes 01-04-2010 10:02 PM

kako mi je dobar avatar tek sad kontam

All times are GMT +1. The time now is 04:46 AM.