![]() |
Re: Tra?i se ?egrt za studio
samo da dam instrukcije za sve zainteresovane, da se ne cimamo džaba preko telefona : slobodno se prijavite na forum i ostavite mi privatnu poruku na forumu sa kontaktom i ponekom rečju o sebi, pa ću vas ja cimnuti kad se za to stvore uslovi, a to je češće nego što mislite :)
a možete i na arthur@blokovi.net |
nažalost, i dalje aktuelno.
|
apdejtovan početni oglas sa naglaskom na raspoloživost slobodnog vremena
|
posle letnje pauze, studio oživeo više nego ikad... paučine, prašine i zaostalog smeća više nego ikad, tako da ko oće malko da rmbači i pomogne, a zauzvrat vidi podosta raznolike prakse i obuke, slobodno nek se javi.
Detaljna uputstva i kriterijum pročitajte u prvom postu u ovom topiku. Jedina novina je da u principu sad tražimo ISKLJUČIVO mlađu ekipu, da bi mogli realno da ih maltretiramo, malko nas ne pali da malerišemo ozbiljne ljude :twisted: |
opet, nažalost, aktuelno. Ovom prilikom molim par momaka koji su mi se javili u međuvremenu, a kojima sam odgovorio na mail, da se ponovo jave, jer sam zaturio njivohe emailove prilikom seljenja accounta
|
3 god kasnije, i dalje aktuelno
|
Napomena : Studio je pravni subjekt sa pečatom, tako da je moguće izdati i overiti potvrdu o studijskoj praksi za potrebe školovanja na nekoj od domaćih škola koje ovakvu praksu traže.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:12 AM. |