![]() |
Re: Preampi..........
Quote:
btw ovog lachapell-a bih uzeo samo tako.. poz |
sta mislis o ssl-ovim preampima u modularnoj varijanti... onaj VHD i onaj drugi?
da li ti je to upotrebljivo i na cemu ;) pozdrav i dobrodosao kao gost!!! |
Quote:
|
Malo cu biti off topic...S obzirom da trazim neki channel strip a nemam para da kupim nesto ozbiljno, zanima me jel neko probao art pro channel ili presonus eureku. Zanima me kakvi su preampi na njima? Ili nesto drugo za 400eura, max 500.
|
Probao sam art pro channel i ne zvuci mi bash. Ima neku svoju boju koja malo zaprlja zvuk pa nije za vokal. Sprava ima i clean switch cijom se aktivacijom navodno izbegava boja lampe ali se i dalje ona oseti. Sve u svemu sprava super radi na basu kad se agresivno svira jer dobija fin drive. Elem, na kraju kupih joemeekov sixq i skroz sam zadovoljan. :) Preamp na njemu isto nije transparentan ali je boja koju daje daleko suptilnija i vokal provucen kroz njega zvuci bas mekano ko da peva chris isac :D
|
Imaju li Waves-ovi plugins veze sa stvarno?ću u odnosu na ove api-je iz Vučkovićevog linka?
|
Da li si mozda imao prilike da koristis TL AUDIO 5051 IVORY II i da li bi mogao da ga klasificiras ako jesi,mislim za sta bi bio upotrebljiv.Hvala
|
Quote:
|
Quote:
|
Evo malo primjera, API 550A i 2500 na dobosu i isti setting na Waves pluginovima.
Uradicu i na jos nekim instrumentima kad stignem. http://www.bozoel.com/images/rumski/RumskiAPI.rar |
All times are GMT +1. The time now is 07:09 AM. |