![]() |
Re: Problem????
Poludece mu glava od ovolikog broja informacija :D
|
Evo citam i ne znam gdje da krenem:rotfl: U svakom slucaju hvala svima, ako jos neko ima nesto za nabaciti,dobrodoslo:)
|
Quote:
Moze,naravno,cika Vasa ne gresi,ali onda cemo doci do onih 16 efekata na 6 kanala... Dakle,opet onaj Big Sisters live pominjem,odlicno je ispao,osim eq i dinamike na kanalima nema nista drugo,sto ce reci 2 najvise 3 efekta ako ima gejt,po kanalu! Sendovi: Jedan reverb,jedan roland dimension i delay,koji 60% ide ponovo u reverb...! To je to,nista vise na 16 punih kanala! Masterovao na Mackie Final master i to je to.... |
Quote:
Quote:
Pozdrav, Vasa |
I tek radi istine, opterecenje procesora nema nikakve veze sa kvalitetom zvuka dokle god moze da ga pusta. To da li je CPU opterecen 3%, 30% ili 56% nema veze sa zvukom koji se cuje jer bi po tome ispadalo da se na jacem kompjuteru aranzman "bolje cuje" (sta god to znacilo...) :wink:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Evo kako ovi glupi Ameri bez veze tovare efekte gde god stignu,stvarno nikada nisu imali pojma....koriste de-essere,znaci losi su im usnimci,koriste choruse,delay,flanger,imager,saturator....to je sve da sakriju los usnimak i naprave od govana pitu.Nekada stave tako jaku kompresiju da bi jednog prosecnog balkanca prosto bilo sramota pa bi to morao da krije.
|
danas su (novi) narastaji toliko razmazeni sto se tice tehnike..
Nije ni cudo sto neko pogleda neki MPC, na primer, i kaze "ma sranje...nema Gigabajte RAMA, nema ovo nema ono..." A ljudi su pravili ploce sa S900 (750K memorije) i malim step sequencerom i 8-kanalnim magnetofonom i jednim zicanim reverbom. (Ukljucujuci i mene - prvi singl za BMG/Logic (1994) sam uradio na smesnoj kucnoj opremi!!!) I te pesme su i danas bolje od mnogo danasnje produkcije.... Niko nece da potrosi malo vremena i savlada alatku (bila to gitara, PC, MPC, drombulja...) |
Da, vidis, i ti glupi ameri isto tako dobro procitaju sta ko pise,zato i nisu balkanci...!
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:54 AM. |