![]() |
Re: registracija uad-2 na postojeci nalog
Poslao sam ti p.m...
Pozz |
Arthure,nemas razloga da se toliko cimas ,sve moze i sve radi .. 4 uad1 i 4 uad2 kartice .. svaki postojeci i svaki plug koji kupite ubuduce radice na svih 8 kartica ..
Opusti se matori:wink: |
bogami u pravu ste. Danas smo se konačno odvažili pa kod drugara uboli moju 2ku, prijavili je na nalog, dobili reg, izboli, sve radi sa kecom. Odno kod mene, ubo 2ku samu, sve radi. Eto toliko, enigma rešena.
|
Quote:
|
:cool4::dance::mase:
|
Quote:
prijatelj i ja imamo 3*UAD-1 i 1*UAD-2 Solo. 3*UAD-1 su pod GROUP1 1*UAD-2 je pod SYSTEM 2 Pre neki dan kupim VCA VU (izabrao sam da se vodi na GROUP 1) i sada je pod GROUP 1 odstiklirano da je plug-in kupljen,a pod SYSTEM 2 se vodi kao da nije kupljen! Kako resiti ovo? Tj. kako koristiti VCA VU,na kompu koji ima samo UAD-2 Solo? |
Već smo pričali o ovome. Kontaktiraj podr?ku, reci da je do?lo do gre?ke i tra?i da ti spoje grupe.
|
Video sam da se ranije spominjalo slicno (Hollywood),gde se savetovalo da se trazi od podrske da sve 4 kartice 3+1 prebaci u jednu grupu.
Sada ti spominjes spajanje grupa. Znaci moguce je da sve stave u jednu grupu od 8 kartica? |
Moguce je... napisi im mejl da si se zeznuo i stavio Uad2 u drugu grupu i zamoli ih da ti to isprave tj. da budu sve u istoj grupi...
Pozz |
Hvala! Pozz
|
All times are GMT +1. The time now is 04:59 AM. |