![]() |
Re: kakav bass rif!! Guru Josh Project
Quote:
|
Quote:
boze svasta ljudi! Pa niko vas ne tera da to slusate.. Ima mesta za svakoga...i za njega i za Vangelisa i za Peru Trtu... Vi samo radite vasu muziku, i svi srecni! Svako radi svoje i sve lepo... Ijaoooo...al ste osetljivi!!?? :shock: :confused: :shock: :confused: :mad: :mad: |
Quote:
|
Quote:
|
Niko nas ne tera nista, samo sm prokomentarasali pesmu, i zacudjenost tvojim ukusom :p
|
jbga, proveo sam vise od 12 godina u epicentru Dance muzike..oko mene su u studijima bili neki od vrhunskih dance producenata i DJ-a, radilo se puno, naucilo se puno...smatram da sam za to vreme stekao osecaj i "uvo" za dance koji ce da radi u klubovima. Ukoliko mislite da je to lako izvesti - nije!!
Ovaj Guru Josh ce da pali na koji god dance floor da ga bacite - ima elemenata koji ce da povuku i komerc masu i onu drugu...dok na primer, neki minimalni i brutalni techno NECE raditi na svim dance floor-ovima!! jos jedan okazatelj je broj gledanja na You Tube-u - to vam je u zadnje vreme veliki barometar za popularnost pesama.. sve zajedno - vise od 24 MILIONA hits.... primera radi - Richie Hawtin na You Tubu, nijedan klip nema vise od 60.000 viewings! e sad, ja nisam kriv sto je ceo svet glup i sto slusa komerc muziku...:ups: |
Quote:
ali naslov je bio " kakav bass rif!! " ..... pa sam poslusao i smorio se .... A i Barbie doll i Itzi bitzi ini mini yella wodka red martini .... su bili neprikosnoveni hitovi svojevremeno , ali opet ne mora da znaci da tu ima ikakvog kvaliteta :) Pozdrav |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
Jesi li procitao ceo thread ? Pozdrav |
Quote:
Ma da, pročitao sam ceo thread, i jedino sam ukapirao da je kvalitetno ono što se nekome dopada a da je sve ostalo njesra. Je li trebalo još nešto da shvatim? Osim da onih 20+ miliona posmatrača nema pojma. Pa nemaju oni pojma, ako ti je za neku utehu. Oni ne znaju šta je kvalitet, njima je važno da ih "radi"... Pozdrav, Vasa P.S. (edit) Što se tiče bass riffa - stvarno je kvalitetan (to u prevodu znači - meni radi). Volim shuffle, šta ću. |
All times are GMT +1. The time now is 06:01 AM. |