![]() |
Re: hoce li mi muski svet objasniti kako je ovo fizicki moguce..wow!
Fascinantno! Tip ocito ima jako dobru anatomiju pa mu izlazi ta super boja u visinama. Cuje se ipak na momente u atakama da nije zenski glas ali da mi netko to pusti bez upozorenja sumnjam da bi primjetio.:)
Mene jos uvijek vise fasciniraju ovakve oldskul manipulacije s glasom: http://www.youtube.com/watch?v=codmxk7uLv8 :wink: |
Quote:
hhahahhahahahahahahahahahahahahahahah znachi.. ahahhaahhahahaahahah... pa zare se ne chuje tako haahahahhaaha zare je mish (leming) od moje ribe.. ahahhaha pao sam |
1 Attachment(s)
Quote:
poz |
Ja ne verujem iako sam video svojim ocima :)
Mozda je samo neka mnogo dobra sinfronizacija ... Najvise me cudi sto covek kada peva vise note od svg prirodnog glasa mora da se napne, a ovaj je samo nastavio da peva kao da se nista nije desilo ... Missim, ne kazem da ne peva on, ali mi je zaista tesko da poverujem ... |
ima i jos jedan klip na netu gde su ga uhvatili da peva na ulici u nyc...ne znam kako se zove klip jbg..al njegov je glas 100%
Quote:
|
Bacite pogled na ovaj video
http://www.youtube.com/watch?v=DelJrP3P7tA Umalo mi posle suze kako covek dirljivo peva ;) |
Quote:
kako? pa ispod njega cuci lik sa klestima i kad treba da zapeva te vishe noteeeee ovaj dole pritegne :) |
i mene da su kastrirali pevo bi dirljivo ,natero bi suze na oci Bechkim decacima
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Perverzija! Odusevio me je lik! |
All times are GMT +1. The time now is 11:53 PM. |