Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Sviranje MIDI filova koristeći samplove - ISKUSTVA (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23957)

kejkz 20-08-2008 01:10 AM

Re: Sviranje MIDI filova koristeći samplove - ISKUSTVA

E onda ćemo to re?avati u narednom periodu, a ima se i gde :)

master29 20-08-2008 01:19 AM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 213525)
E onda ćemo to re?avati u narednom periodu, a ima se i gde :)

kad god hoces,moze i kod mene ima piva na vagone:wink:

korenjak 20-08-2008 10:14 AM

:shock:
A?
ko e reko pivo?

master29 20-08-2008 02:02 PM

Quote:

Originally Posted by korenjak (Post 213545)
:shock:
A?
ko e reko pivo?

mos pivo za sve,cek samo da izadjem iz gipsa....da mogu da se krecem,pa svi kod mene na pivo:wink:

HeatMan 21-08-2008 01:02 AM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 213369)
Pa sto ne koristis mozak nego guras fajlove u aranzer ko retard....lepo si rekao,a izgleda da ga ti nemas cak ni malo cim ne znas da sviras pa se bavis prevarom...po meni.....Sve mi je u muzici ok,ali to guranje ko kad baba gurne zube u vilicu da bi mogla da zvace mi je katastrofa.....mnogo ce ti ljudi na ovom forumu odgovoriti slicno,jer se uglavnom bave muzikom a ne prevarom....dao sam ti link pa ga retardirano iskoristi..Klikni na njega ko na sledeci midi files koji budes pustio...pozz

pa baba ima invaliditet, choveche.. isto kao i ovaj lik.. imaj malo srca.. :rolleyes:

Tribal_kg 21-08-2008 07:17 PM

Napali ste coveka, a mozda i nije klavijaturista. Bila je pre tema kad je neko pitao slicno jer je hteo da koristi za karaoke.

master29 21-08-2008 07:24 PM

Quote:

Originally Posted by Tribal_kg (Post 213757)
Napali ste coveka, a mozda i nije klavijaturista. Bila je pre tema kad je neko pitao slicno jer je hteo da koristi za karaoke.

Necu zbog PIVA obecao sam kejkz-u:D:D:D

Tribal_kg 21-08-2008 08:06 PM

Neces ponovo da vredjas? Ne znam sto tebe to tako pogadja. I ja licno mrzim kad odem negde i vidim lika kako "svira". U jednoj ruci pivo, u drugoj kuca sms, a boga pitaj cime svira, al' jbg nije ni to razlog.. Svako radi svoje..

master29 21-08-2008 08:13 PM

Quote:

Originally Posted by Tribal_kg (Post 213760)
Neces ponovo da vredjas? Ne znam sto tebe to tako pogadja. I ja licno mrzim kad odem negde i vidim lika kako "svira". U jednoj ruci pivo, u drugoj kuca sms, a boga pitaj cime svira, al' jbg nije ni to razlog.. Svako radi svoje..

Vidis da nista ne pisem na tu temu,podrzavam midi files i sve sto je vezano za bez ruke svirace....ziveli sms-pivo umetnici:wink::wink:

master29 21-08-2008 08:14 PM

Quote:

Originally Posted by Tribal_kg (Post 213760)

Drugo nisam nikoga uvredio,bar se nadam samo sam decku odgovorio posto je rekao da sam bez mozga.....Pozz

All times are GMT +1. The time now is 01:07 AM.