Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Pricaonica (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=87)
-   -   strahote na "banji 2008" (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23235)

alavuk 01-06-2008 02:13 PM

Re: strahote na "banji 2008"

valjda je bogicevic a ne bogdanovic , brzopletost i mnogo kasnjena na jatovim linijama + jos spavam na poslu ...

master29 01-06-2008 02:17 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 206739)
@master29

ne bih se slozio da nema nigde likova sa 3k dura , tu je ana nikolic pocela da gradi muzicku karijeru , onda pevac alogije , tijana bogdanovic prateci vokal kod vlade u bendu ... malo ste zaboravili tu emisiju i ucesnike :) ali ne uzimam za zlo davno to bese

To je jako zanemarljuivo,ja bi licno voleo da ih ima vise.Nama trebaju ozbiljni interpretatori sa ozbijlnim organizatorima,menadzerima itd.

alavuk 01-06-2008 03:18 PM

nama treba prvo ozbiljan red i zakon pa vaspitanje potomaka pa tek onda ostalo , do tada cemo se snalaziti kako god znamo i umemo kao sto smo navikli od 90-ih godina tj od 4.maja 80-e godine :]

master29 01-06-2008 03:34 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 206745)
nama treba prvo ozbiljan red i zakon pa vaspitanje potomaka pa tek onda ostalo , do tada cemo se snalaziti kako god znamo i umemo kao sto smo navikli od 90-ih godina tj od 4.maja 80-e godine :]

Zakon pravimo sami,takodje i decu sami vaspitavamo,sve je do nas ni do koga drugog.P.S.Nadam se da niko sa foruma nije ucestvovao na ovom odvratnom festivalu.:D

master29 01-06-2008 03:39 PM

Quote:

Originally Posted by idekius (Post 206737)
Neki vole Grand festival, neki V.Banju... sto nas dovodi do zakljucka da svako ima prava na svoj ukus. Eeee... ako to uzmemo u obzir, onda bi bilo jako glupo uskratiti i meni takvo pravo, pa stoga skromno mogu da izjavim:

-Smece su i jedan i drugi :da::D

Kad ta chuda vidim na TV-u, najradije promenim program...

A sto su nam festivali smetlista, o tome ne bi mi trebalo da razbijamo glavu, vec organizatori.
Ne bi bio problem da pojedini ucesnici ne znaju da UBODU po koji ton, o.k., progledalo bi se kroz prste, problem je sto mnogi na tim manifestacijama ne znaju da UBODU vola u dupe :)

Usput, voleo bih da vidim "Skale", ali da se peva uzivo...

Raspravljate se da li manje smrdi s(k)epticka jama u prirodi, ili javni WC na zeleznickoj stanici :D

Vi iz Nis nemate prava na zalbu:grin: Dali ste ovoj drzavi najveceg fenomena Bobana Zdravkovica,cak je glavna faca u Srpskom South parku.xaxaxaxaxa

Bobane,spasi Grand produkciju:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

idekius 01-06-2008 04:15 PM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 206747)
Vi iz Nis nemate prava na zalbu:grin: Dali ste ovoj drzavi najveceg fenomena Bobana Zdravkovica,cak je glavna faca u Srpskom South parku.xaxaxaxaxa

Bobane,spasi Grand produkciju:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl:

:rotfl::rotfl::rotfl: Bobana mi ne diraj! On svoje albume radi u inostranstvu! .... u Bugarskoj ... :D

Usput, ne znam da li ste chuli... nije zezanje... predsednik opstine Mediana je prekjuce posetio Shabana Bajramovica na koronarnoj klinici u Nishu i poklonio mu 30.000 dinara... taman da vrne novce Buzgetu! :rotfl

Ma da ni to nema potrebe, jer je izgleda Buzge vec naplatio svoja potrazivanja... o cemu vise mozete prochitati ovde http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=42720 :twisted::rotfl::D

alavuk 01-06-2008 04:26 PM

buzga otkupljuje hardware hahahahaha veoma iskusno i dvosmisleno predstavljanje :]

alavuk 01-06-2008 04:27 PM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 206746)
Zakon pravimo sami,takodje i decu sami vaspitavamo,sve je do nas ni do koga drugog.P.S.Nadam se da niko sa foruma nije ucestvovao na ovom odvratnom festivalu.:D

...

master29 01-06-2008 04:30 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 206756)
...

Si editovao?ne razumem ...da nisi ucestvovao na banji 2008???:rotfl::rotfl::rotfl:

alavuk 01-06-2008 05:22 PM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 206757)
Si editovao?ne razumem ...da nisi ucestvovao na banji 2008???:rotfl::rotfl::rotfl:

kao sto vidis nisam, da prdnuo sam u mic tokom zivog prenosa na nacionalnom dijabetesu :) , rekao si sustinu svog kukanja nad tim i tim ono sto je boldovano tj naglaseno ...

All times are GMT +1. The time now is 09:21 PM.