![]() |
Re: strahote na "banji 2008"
valjda je bogicevic a ne bogdanovic , brzopletost i mnogo kasnjena na jatovim linijama + jos spavam na poslu ...
|
Quote:
To je jako zanemarljuivo,ja bi licno voleo da ih ima vise.Nama trebaju ozbiljni interpretatori sa ozbijlnim organizatorima,menadzerima itd. |
nama treba prvo ozbiljan red i zakon pa vaspitanje potomaka pa tek onda ostalo , do tada cemo se snalaziti kako god znamo i umemo kao sto smo navikli od 90-ih godina tj od 4.maja 80-e godine :]
|
Quote:
|
Quote:
Vi iz Nis nemate prava na zalbu:grin: Dali ste ovoj drzavi najveceg fenomena Bobana Zdravkovica,cak je glavna faca u Srpskom South parku.xaxaxaxaxa Bobane,spasi Grand produkciju:rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: |
Quote:
Usput, ne znam da li ste chuli... nije zezanje... predsednik opstine Mediana je prekjuce posetio Shabana Bajramovica na koronarnoj klinici u Nishu i poklonio mu 30.000 dinara... taman da vrne novce Buzgetu! :rotfl Ma da ni to nema potrebe, jer je izgleda Buzge vec naplatio svoja potrazivanja... o cemu vise mozete prochitati ovde http://www.blic.co.yu/hronika.php?id=42720 :twisted::rotfl::D |
buzga otkupljuje hardware hahahahaha veoma iskusno i dvosmisleno predstavljanje :]
|
Quote:
|
Quote:
Si editovao?ne razumem ...da nisi ucestvovao na banji 2008???:rotfl::rotfl::rotfl: |
Quote:
kao sto vidis nisam, da prdnuo sam u mic tokom zivog prenosa na nacionalnom dijabetesu :) , rekao si sustinu svog kukanja nad tim i tim ono sto je boldovano tj naglaseno ... |
All times are GMT +1. The time now is 09:21 PM. |