Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Goran ?impraga (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=121)
-   -   Zgode i nezgode (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23135)

Dexxy 27-05-2008 01:57 AM

Re: Zgode i nezgode

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 205899)
Ajde da budem manje zagonetan(pa sta kosta, neka kosta). Doticni gospodin je u to vreme vozio Mercedes 500 SEC sa austrijskom registracijom na kojoj je pisalo "SHERIF".

Aaaa to onaj iz americkih filmova sto vozi policijski auto na kom pise sherif :banghead::rotfl:

master29 27-05-2008 02:20 AM

Posle je vozio onu Simku.vrh vrhovaje bila

LACKY 27-05-2008 02:24 AM

Mastere pobrljavio si, covek nemisli na Vuksu.

master29 27-05-2008 02:56 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 205909)
Mastere pobrljavio si, covek nemisli na Vuksu.

Nego:confused:

master29 27-05-2008 03:40 AM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 205910)
Nego:confused:

Kasno palim,tako mi i treba kad necu sve da citam.sorry:banghead:

paki 27-05-2008 07:30 AM

Ima jedna zgoda i nezgoda koja se desila u Radio Sremu u Rumi gde sam 90-tih radio kao tonac.Neke druge radio stanice je nekada prisvajaju ali se sigurno desila tamo.
U to vreme isao je neki kviz,pusti se pesma i slusaoci pogadjaju ko je izvodjac.Kada je krenula pesma legendarnog Bore Spuzica KVAKE,jedna slusateljka je trazila pomoc spikera jer nije mogla da se seti izvodjaca.Spiker,fini covek u godinama joj je rekao da bi asocijacija bila "nesto za cega se uhvati svaki dan" a slusateljka je kao iz topa odgovorila:"da nije MILE KITIC mozda?":rotfl: Pola sata prekida programa jer je tonac bio pod mixetom,spiker pod stolom a cela redakcija na patosu:) .Jos je Kvaka najvise profitirao jer mu se izvrtela cela strana LP-a.

roginator 27-05-2008 10:16 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 205884)
U nasem studiu (gde smo doticnom baji snimali materijal) smo imali Lexkon PCM 70 (kojeg smo tada papreno platili 4500 maraka), no sada to nije ni vazno.
Posto je bili zimsko doba(a mi smo u tom prostoru imali jezivih problema sa centralnim grejanjem) mi smo pazarili sledecu napravu(mislim ne identicnu ali jako slicnu ovoj).

hehe :rotfl: :rotfl: :rotfl: bar je imao topli sound vokala :D :D :D

iatros 27-05-2008 10:29 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 205899)
Ajde da budem manje zagonetan(pa sta kosta, neka kosta). Doticni gospodin je u to vreme vozio Mercedes 500 SEC sa austrijskom registracijom na kojoj je pisalo "SHERIF".

Sta reci nego konj...al? i prije nego sto si rekao, najprije bih na njega posumnjao! :D

Danny Lou 27-05-2008 12:32 PM

Quote:

Originally Posted by paki (Post 205916)
Ima jedna zgoda i nezgoda koja se desila u Radio Sremu u Rumi gde sam 90-tih radio kao tonac.Neke druge radio stanice je nekada prisvajaju ali se sigurno desila tamo.
U to vreme isao je neki kviz,pusti se pesma i slusaoci pogadjaju ko je izvodjac.Kada je krenula pesma legendarnog Bore Spuzica KVAKE,jedna slusateljka je trazila pomoc spikera jer nije mogla da se seti izvodjaca.Spiker,fini covek u godinama joj je rekao da bi asocijacija bila "nesto za cega se uhvati svaki dan" a slusateljka je kao iz topa odgovorila:"da nije MILE KITIC mozda?":rotfl: Pola sata prekida programa jer je tonac bio pod mixetom,spiker pod stolom a cela redakcija na patosu:) .Jos je Kvaka najvise profitirao jer mu se izvrtela cela strana LP-a.

jos jedna dobra radijska fora: nazvao lik u program i predstavio se kao Derim, i odmah je uslijedilo pitanje voditeljke: " DERI-ME, koja ti je muzicka zelja?" :rotfl:

joj 994 post... hvata me trema... :D

master29 27-05-2008 01:34 PM

Jel to hitna sluzba?Pita muzicar sluzbenicu 94.Ona kaze jeste.E ako ste hitna,hitno mi treba 1000e za novi kompjuter.Jes da je off al je ekstra.Pozz

All times are GMT +1. The time now is 09:54 PM.