![]() |
Re: lap top za nastup
Quote:
pita covek za cifru od 500 e sta se preporucuje.....a ti ode u top ponudu.. onda si mogai i dell i sony da pomenes jer je to ustvari vrh takodje.. @alavuk/ ja bi isao na intel cd ili c2duo...jer danas je steta a ne iskoristiti takve sjane cpu-e... ,a u toj klasi bi cekirao msi...imaju dosta , best baj modela , po kriterijumu, performanse/cena.. |
Ja sam planirao ubrzo uzeti laptop za svirke, da sa njega sviram soft. sintove. Moze li se napraviti neka stabilna kongiguracija, koju zvucnu da uzmem?
|
Zavisi koliko para si spreman da das, ja sam uzeo express card za moj RME multiface sto je otprilike nesto najbolje sto mozes gurnuti u lap top a da kosta manje od 1000e. E a ako pricamo o nekim jeftinijim kartama onda M-audio opravdava pare zbog kvaliteta i pouzdanosti npr, FW 410 model
|
Quote:
|
Vidim, niko nije uzeo u razmatranje verovatno najpouzdaniju, ako ne vec i najbrzu masinu, a to je stara dobra "jabucica" pod nazivom MacBook, ili jos bolje Mac Book Pro, to radi stabilno, nema kraseva, nema virusa (ne j..e ih uopste)
Nikada ne pada OS (Tigar, za Leopard je prerano, bar ja mislim tako) "upuca" se LOGIC, koji je jako jeftin, a verovatno ga ima i u verziji "try before".... a u istome postoji skoro SVE sto je potrebno profi DJ-u. Video nastup jednog od te "fele" u Parizu, igrom slucaja, covek bukvalno "razvalio", cak sam i ja poceo da mrdam. Ne znam, mozda lupam gluposti, ali licno posedujem jedan MB, i NIKADA me nije izneverio, mada doduse ne nastupam "zivo" kao D.J. |
religija nam brani da razmisljamo, a kamoli da kupujemo MacOve, sorry :D
|
Quote:
rado bi uzeo jabucicu ali je i dalje pc pristupacan mom kratkom dzepu ... |
Resenje je masina u rack kucistu i neki tft (i kufer za tft pa da ga lakse pakujes i nosas sa sobom) :D:wink:
|
ta opcija je u igri , imam neko kuciste malo ... cim nadjem vremena da to isprobam bice kool
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:28 AM. |