![]() |
Re: ruDAW XTM (OSX i WIN)
Quote:
pozzz |
Quote:
daklem, nisam trenutno u fazi kupovine nove masine, al bit cu ubrzo.. prema tome.. varijanta za HR ?? |
ovaaaaj , ja bi da pitam , dal' ce neka mobilna varijanta (laptop) ru daw-a biti u izradi/testiranju ???
da li postoji vec neki laptop ekvivalent po ru daw standardu ??? |
Pa eto ja kupio iz Hrvatske bez problema...
Diviner sve može :D |
Izvinjavam se na malom kasnjenju.... ruDAWi mogu da se poruce i za HR. Svi zainteresovani treba da me kontaktiraju na PM u vezi toga (a tebi cluster, nasem starom prijatelju, cemo sigurno nesto dobro da spremimo ;) ). Oko laptopa zasada necemo raditi, jer tu ne mozemo nesto posebno doprinijeti osim pukog probavanja svakog koji imamo na trzistu. Sama kucista standardne ruDAW ONE i PRO varijante su dovoljno kompaktna i za nosenje na live nastup, ali puna mobilnost jok :( . |
To ti je kao kada bi trazio da ti u Smarth-a ugrade motor od Ferarija, i da ga urade na plin.
Mislim moze, ali sta cemo sa bocom! |
Napomenuo bih da smo u vezi ruDAW XTMa namjenjenom OSX sistemima, imali jedan mali experiment. Naime radi se o primjeni u poslovima video montaze, pa ukoliko imate prijatelje i poznanike koji se bave ovim poslom, mozete im slobodno prenijeti sledece informacije: ruDAW XTM OSX varijanta u potpunosti moze da zamjeni MAC PRO, apsolutno stabilno radi u kombinaciji sa Final Cut PRO 6 (thnx to Lacky ;) ) i u ovoj kombinaciji ste ustedili oko 1000 eura, dobili tishu i brzu masinu, i garanciju kakvu Apple nazalost na ovim prostorima tesko da moze da pruzi (ukoliko nesto ne radi, reklamacije rjesavamo u rekordnom roku i o nasem trosku) Prezentacije i ponude ruDAW PRO i ONE racunara su revidirane i up-to-date (samo nismo navodili ovdje na forumu, pa evo ispravljamo) a bice nesto sitno i revidirane i ovih dana. Krecemo i sa prodajom kroz Artist lanac prodavnica, uskoro nadamo se i van granica Srbije, cim rjesimo neke tehnicke probleme oko proizvodnje (trebalo je da se vec desi, ali nazalost ovo je Srbija, i stvari poput uvoza kucista koji cekate 8 mjeseci su ovdje nazalost normalna pojava). |
Quote:
|
Mislis zbog piraterije? To si u pravu, ali u garantnom listu ce pisati da je komp isporucen bez OSa, a u prodavnicama ce se svakako nalaziti samo originali! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:04 PM. |