![]() |
Re: Kyma Capybara - strasno! :-)
Quote:
Samo ukratko : 1. Ako su gotovi preseti treba samo da remapiras kontrolere na one koje ti imas ili zelis da koristis 2.3. Ne postoji kontroler koji radi sve ono zajedno, kao i kod svih ostalih sprava - ne moras nista da dokupis ali ce ti biti mnogo lepse,zanimljivije i korisnije da kupis sve te kontrolere. Continuum i MOTORMIX bi mogli biti zamenjeni Lemurom, dok Wacom tablet i WIIMOTE su price za sebe i to sto radis sa njima jako tesko ili nikako ne mozes uraditi sa drugim kontrolerima ( za sada) 4. Prilicno lako ako nije jako komplikovan algoritam ( ako ne koriti multimaping) 5. Inace ja koristim Nuendo i napravio sam template koji koristi Kymu kao FX procesor . |
Quote:
Ti pripremi kaficu,ja nosim ratluk:) . Pozdrav! |
i tata bi...:cry: ...........................:banghead:
autechre koristi to čudo i nisu ga ba? spominjali u fm-u ba? ne?to-mudro ?ute! Zanimljiva mi je usporedba s lex-om i eventide-om,ali ipak mislim da nije lo?e uzeti i te sprave zbog dobrih instant preseta i samog sounda-jbg-a ne mo?emo imat sve....meni i ineko nekak klima uz malo korg kp2 te alesis air fx i pokoji stompbox... |
Quote:
Lepo bi bilo da padne i jedan Eventide H8000 ..ehhh. Ma bice... |
I Richard Devine, ali se to moze videti jedino na njegovom myspace profilu..:)
|
...nemojte se paliti...ja bio kod Moritza...ma kr? običan...sve to i bolje mo?ete softverom..krekovanim naravno...sva sreća pa nije nikom uspeo da uvali ovaj shit za tolike pare:D
|
Jes vala....manite se vi toga, ma ne treba to nikome :wink:.
Mada, bas sam nabasao na lep preset Eventide harmonizera u Kymi...bas je bezveze...treba mi jos 2 DSP-a da ga pokrenem ko svet...ma kome to treba :jezik: |
All times are GMT +1. The time now is 06:35 PM. |