![]() |
Re: Nije mi dobro...
Quote:
Pozdrav. |
Quote:
|
Quote:
Ja sam samo dao svoje misljenje na sta imam pravo,a ono se tebi ocigledno ne svidja,pa pokusavas da plasiras da ja kao sirim temu sa jednim jedinim komentarom(na cemu sam i imao nameru da ostanem) a ti vec imas tri ili cetiri reply na ovaj post??? Ja nikome ne zameram sto snima i radi ono sto mu donosi novac,ali to ne znaci da o tome ne sme da se kaze svoje misljenje.A veruj mi,JAKO sam se blago izrazio u odnosu na ono sta mislim o "delu" (za lik me blago zabole) doticne persone i njoj slicnima. Peace. |
Ma svi ste se vi garant zesce napalili na Karleusu, nemo sad da se stidite i pravdate... :rotfl: :rotfl:
|
Quote:
|
ja se ne stidim :twisted:
|
Znaci da polako predjemo na video produkciju? :D
|
Quote:
Jos mi samo fali da se bavim Karleusom :) Pozdrav |
Nista ne fali Jeleni, nego fali onome ko je ovo pustio u promet! Amateri ne kapiraju sta se tu dogadja, vec naivno registruju samo da pevac nema pojma! Isti slucaj je kao kad amater slusa nekog ko peva samu tercu i to dozivljava kao njegovo neznanje! Ona je ovde pevala neke delove na vec njen otpevani vokal i to ce se kasnije lepo uklopiti gde bude trebalo. Ocigledno je ostala bez glasa u visljim lagama, ali to je posledica stalnog pevanja na tezgama. Zgodna je to riba i veliki je profesionalac. Ja je postujem.
|
Quote:
Sta rece???:shock::shock::shock: |
All times are GMT +1. The time now is 04:21 AM. |