Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Nije mi dobro... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21326)

perun 28-01-2008 02:30 PM

Re: Nije mi dobro...

Quote:

Originally Posted by Max (Post 188884)
Pa cuje se matrica iz slusalica :confused:

....... aaaaa , mislis , niste pustili njeno pevanje da sama sebe cuje ???

Pozdrav

Ne, matori... U slusalicama se nije culo nista!!! Dakle, Karleusa je cula neko brundanje iz rezije, sa sluskama na glavi krenula da se raspada sa zvukom iza zida od pola metra i zatvorenih vrata. To je poenta. Uostalom, koga boli kurac... Al, ajde, ako vam je tol'ko interesantno.

Pozdrav.

perun 28-01-2008 02:32 PM

Quote:

Originally Posted by vly (Post 188885)
:nosepick: E ma da ...shio mi ga Djura....

ode sad u propast ona suptilna i prefinjena slika o njoj koju je mukotrpno izgradila,i sve to zbog glupog montazera...

Alo,Pozega....

Ne kapiram zasto toliko insistiras na sirenju price!? Koga boli djoka za sliku o Karleusi, tj. nacin na koji se predstavljala medijima i sprdnju, tj. sranje koje je napravio montazer!? tebe ocigledno... Al' dobro...

vly 28-01-2008 03:06 PM

Quote:

Originally Posted by perun (Post 188894)
Ne kapiram zasto toliko insistiras na sirenju price!? Koga boli djoka za sliku o Karleusi, tj. nacin na koji se predstavljala medijima i sprdnju, tj. sranje koje je napravio montazer!? tebe ocigledno... Al' dobro...

Sto sine mene prozva,ko da sam ja postavio temu?

Ja sam samo dao svoje misljenje na sta imam pravo,a ono se tebi ocigledno ne svidja,pa pokusavas da plasiras da ja kao sirim temu sa jednim jedinim komentarom(na cemu sam i imao nameru da ostanem) a ti vec imas tri ili cetiri reply na ovaj post???
Ja nikome ne zameram sto snima i radi ono sto mu donosi novac,ali to ne znaci da o tome ne sme da se kaze svoje misljenje.A veruj mi,JAKO sam se blago izrazio u odnosu na ono sta mislim o "delu" (za lik me blago zabole) doticne persone i njoj slicnima.

Peace.

Color 28-01-2008 03:25 PM

Ma svi ste se vi garant zesce napalili na Karleusu, nemo sad da se stidite i pravdate... :rotfl: :rotfl:

vly 28-01-2008 03:36 PM

Quote:

Originally Posted by Color (Post 188903)
Ma svi ste se vi garant zesce napalili na Karleusu, nemo sad da se stidite i pravdate... :rotfl: :rotfl:

:rotfl:

Arthur 28-01-2008 04:14 PM

ja se ne stidim :twisted:

dexyco 28-01-2008 06:11 PM

Znaci da polako predjemo na video produkciju? :D

Max 28-01-2008 06:52 PM

Quote:

Originally Posted by perun (Post 188893)
.... Uostalom, koga boli kurac....

Naravno ;)

Jos mi samo fali da se bavim Karleusom :)

Pozdrav

Mogli 28-01-2008 09:50 PM

Nista ne fali Jeleni, nego fali onome ko je ovo pustio u promet! Amateri ne kapiraju sta se tu dogadja, vec naivno registruju samo da pevac nema pojma! Isti slucaj je kao kad amater slusa nekog ko peva samu tercu i to dozivljava kao njegovo neznanje! Ona je ovde pevala neke delove na vec njen otpevani vokal i to ce se kasnije lepo uklopiti gde bude trebalo. Ocigledno je ostala bez glasa u visljim lagama, ali to je posledica stalnog pevanja na tezgama. Zgodna je to riba i veliki je profesionalac. Ja je postujem.

tom 28-01-2008 11:06 PM

Quote:

Zgodna je to riba i veliki je profesionalac. Ja je postujem.

Sta rece???:shock::shock::shock:

All times are GMT +1. The time now is 04:21 AM.