![]() |
Re: R&B Singer
ma nemoj se vredjash choveche.. mislim da se osetish prozvanim i to.. opusti se.. spava mi se ne znam ni sam kako da srochim misli.. :)
poz |
Re: Rasprava - music business - ovdje i vani...
no prob ......nisam se uvredio :wink: ...... nezgodno je kad kucas ..... cesto se desi da se ne prenese ona misao koja je u glavi ..... :) ( bar meni to retko polazi za rukom )
Pozdrav |
Sto se tice ovoga NISTA STO NIJE VIDJENO....
Kao sto rekoh u poslednjem postu. A sta to nije vidjeno,bas nikada? Zanima me zaista... Da li postoji jedna stvar koje je ljudsko bice kreiralo koja se pouzdano nije ponovila u istoriji covecanstva mnogo puta? Da budem konkretnija, u umetnosti knjizevnosti i muzici?Ima li te originalne ideje koju samo jedna jedinka moze sprovesti i smisliti bez ikakvih uticaja drugih ideja? Nije li lako nesmotreno ispaliti takve recenice na nekoga? Da li je to zaista jedina kritika protiv moje muzike i da li je to konstruktivna kritika uopste? Sta je tu konstruktivno kada takvu recenicu izgovorite jednom autoru,razmisljate li o tome,ja bih rekla ne.Da li mislite da ce naterati autora da kopa trazeci slepo zvuk koji nije nikada proizveden i ode u ekstrem koji nece ostaviti emocionalni utisak na njega,a samim tim na publiku? U muzici je sve vidjeno,sto se melodije tice.Stvar je samo u tome na sta su usi vise navikle,a na sta manje. Ukoliko nemate konstruktivnih ideja niti predloga ostavite se posla ubedjivanja kako sam jedna od milion.Ne znaci mi to vase 'otkrice' o nemogucnosti mog uspeha zaista nista.Sta vise,samo mi ubija volju i inspiraciju da radim na sebi. Povrh svega,ni jedna osoba sa ovog foruma nije pokazala da zna bilo sta o R&B muzici,njenoj istoriji niti razvitku,i nije tesko zakljuciti. Recenica : 'to je takva vrsta muzike , gde su aranzmani prilicno bazicni .... ' je samo jos jedan mali znak velikog neznanja i nezainteresovanosti. A to sta necijim usima deluje 'isto',u to tek da ne ulazim. Ivana Kay i Soulsisters se bave Neo Soul-om,a ja Contemporary R&B-em/Hip-hop-om.A ukoliko mislis na vokal,jedina zajednicka osobina nam je tkzv 'soulful singing',sto je osobina svim zanrovima proisteklim iz nekadasnjeg Rhythm & Blues-a.Ali jednom nepazljivom uhu u tom slucaju svi vokali pevaca koji su se ikad bavili bilo kojom granom doticnog zanra mogu zvucati isto bez ikakve razlike.A ako se prebacimo i u ostale zanrove,svi vokali opere u tom slucaju zvuce isto.Svi rock pevaci zvuce isto. Ljudi,molim vas,pazite sta pisete.Ne kazem to kao pretnju (da ne ispadne smesno lol) nego zbog toga sto ostavljate veoma neprofesionalnu sliku o sebi. Ja iskreno,pola ovih ljudi sa foruma zbog nacina izrazavanja misli ne shvatam ozbiljno.Kako li shvatate jedni druge,pitam se. A cini mi se da na forumu nema mladjih od mene. Ali,kao sto uvek kazem,da ne budem shvacena preostro i preozbiljno It's all good |
Quote:
A ako ni jedna ideja nije originalna , onda ovo i nije "tvoja " muzika nego necija .... onda ti nisi autor , vecneko drugi . Filozofiju ostavljam Shivi ( nasem drugaru ) a ja se bavim muzikom i sa tog aspekta ti i pricam , a bavim se njom otpilike od kad si se rodila :) Quote:
Quote:
Glupo je da raspravljamo o tome , mlada si ... tek ces se naslusati svega onog sto treba da bi uopste usli u ovakvu diskusiju ..... ( mada moram priznati da sam i ja ovako pricao sa 19 , ali mi je posle bilo jasno zasto su svi cutali i zagonetno se smeskali :) ) Pozdrav |
Posto sve sznamo i sve smo shvatili, ajd'sad' u osvajanje kugle!
Moze jedana anegdota? Moze! Ejel' se secate Minimxove emisije Tup Tup? E on je tu intervjuisao kojekakve budale i cigane po pijaci (otud su potekli Piksi i Zika Obrtkovic). Intervju cige na pijaci(mada je tesko preneti atmosferu tastaturom): Uvatis jedno 100,200,300 komada vrapci, ooofarbas u zuto i nosis na Kalinica kao kararinciii. Samo da nebuuude dziv dziv! |
A ti Sale,nema potrebe da me branis.Ti si cuo vise od moje muzike nego ljudi na forumu,tako da njima to sto pricas ne znaci mnogo.Al realno,dovoljno sam velika alapaca da se sama branim :) :) :)
A sto se tice toga,da ,cekamo seobu Srba da se zavrsi,tj studio pa se ako-Bog-da bacamo na posao... Quote:
|
Quote:
Nema potrebe da se branis , kao sto rekoh .... niko te ne napada ;) Pozdrav |
|
Lol, naravno da nije 100% originalna kao ni bilo cija muzika na svetu,jer sve sto smo ikada culi ima uticaj na nas i mesa se jedno sa drugim,bili mi svesni toga ili ne.
Ovo nije bila nikakva filozofija,vec cinjenica da nista na svetu nije potpuno originalno,sem ukoliko zivis na nekoj drugoj planeti i doputujes na Zemlju gde plasiras nesto potpuno nepoznato svetu. Naravno da sam premlada i da imam puno toga da se naslusam. I vise bih volela da su se svi pametno smeskali nego skocili da me osudjuju jer ja sa svojih 19 godina (boze moj) nisam izmislila novi zanr na koji ce svi pasti na dupe,da tako kazem. Postujte tudji rad.Imacu i ja godina koliko i vi,ne tretirajte me zbog toga kao nize bice. Ja vas postujem,i ocekujem i od vas isto. Pogotovo postujte ono sto ne mozete sami da izvedete.Jer kao sto rekoh,najlakse je oceniti nesto kao bezvredno.Ali samo,SAMO AKO mozete sami to da ponovite. A nisam sigurna da bilo ko od vas moze da ponovi ovo sto sam ja do sad uradila. Zato....R-E-S-P-E-C-T 'Scratch my back,and I'll scratch yours.' Quote:
|
Nemoj tako imamo i mi svoju stranu na My Sace-u.
|
All times are GMT +1. The time now is 02:35 PM. |