![]() |
Re: Waldorf Pulse
Quote:
Quote:
Sasvim suprotno iskustvo je na Neptune 2. Jer tamo je eksternal input ujedno i control modulator. E to je onda jebeno do besvjesti. Uzme? glas da ti modulira cutoff filtera ili pitch oscilatora, pa to jo? profura? u ring-mod, pa sve skupa ?to izađe van po?alje? natrag unutra. Ma bolest.... |
Sillicon, pogledaj si Vermonu DAF ili FrostWave Resonator. do 250 eura.
puno zanimljivije od moog-a, jer su multimode. s time da je DAF cak stereo. za porfuravanje bubnjeva i sotalih stvari idealno moras imati posebniu kontrolu za LP i HP, za cutoff i rezonance, a to ovi nude.. DAf ima LFO, a mozda ima i env follower al nisam siguran. Frostwave nema, ali moze ga se napravit posebno jer ima CV inpute za sve parametre, vrlo jednostavan sklp, uzmes neki postojeci recimo od digisounda ili sl.. i das nekom da ti ga zalemi i od tud saljes CV signal u Frostwave (koji je inace kopija MS-20 diskretnog filtera) Mutator stvarno ubija, sto se god pusti kroz njega, pogotovo voli digitlane drum masine, ali fali mi jedan multimode sa malo agresivnijim karkaterom, tako da i ja razmisljam o jednom od ova dva.. ili o shermanu2.. ali on ti je oko 550 eura.,. |
Po svemu sudeci, Vermona pada definitivno:hyper: :hyper: :hyper:
Hvala puno na savetu |
posliusaj prvo demose od oba. Vermona je super ali je vrlo "fina", nije bas agresivna. frostwave ima puno vise karaktera, i topliji je. sto je za ocekivat jer je de facto duplo skuplji, gledano po kanalu.
|
Ufff evo radi se nešto na Pulseu. Dobar je mali. Dobar!!!
A evo spojio sam prije par minuta malo i Neptune 2 i opet se oduševio. Ma ljudi moji, nema do VCO-a. To je čista struja!!! Evo samo par sekundi iz Neptuna 2 da bude jasno o čemu se priča: neptuneII.mp3 (500kB) Živili analogni synthevi! I DCO i VCO !!! |
Komentar o Pulse-u? Procjenite sami:
http://www.b3ta.cr3ation.co.uk/data/mp3/aee7ba565a7755417638298e3b642fc6_pulsedemo.mp3 http://www.b3ta.cr3ation.co.uk/data/...anprogress.mp3 |
:da: :da: :da:
|
Mali je ?ljaker. I stoji u miksu.
|
Quote:
|
A sta vi "retromanijaci" mislite o ovoj napravi?
Niti cuo, niti video, niti znam o cemu se radi, i kako ce da zvuci... www.waldorfmusic.de/en/products/blofeld |
All times are GMT +1. The time now is 08:07 PM. |