![]() |
Re: Idm, Experimental
Quote:
@ silicon science: skinut chu i to... to je takodjer projekt ili je rijech o albumu? @ submaster: experimental... IDM... what's the fucking difference? Ne vidim nishta specijalno inteligentno, a josh manje plesno, u polomljenim ritmovima kao shto su Autechre i Seven Ark. Nikad nisam kuzhio odakle taj naziv IDM i zashto je uopche ushao u upotrebu. Meni je to "obichno" eksperimentiranje s ritmovima i harmonijama. Osim toga... zhanrovi su za knjuzhnichare :D |
Quote:
|
Quote:
Razmisli malo...ne možeš svirati električnu gitaru ako nema struje,zar ne? nije ni bitno da li razumeš tu logiku ili ne pošto su Autechre legende a ovi drugi imaju još puno da rade da postignu taj nivo... |
fan sam autechre dvojca već par godina.
danas sam poslušo "seven ark - noise of the new" i nije mi nešto. čak mi nije ni slično onome šta rade autechre i ne mogu ih uspoređivati. autechre imaju svoj jedinstven pristup glazbi. i to tako zvuči. neke pali da napišu 2+2 i dobiju D-dur neke pali da vrte gumbiće na sintu a neke pali gitara. svakom svoje.na kraju krajeva je tu bitna glazba. ono zadnje šta izađe. a ne kako je stvarana i blabla...iako je i to zanimljiv dio. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
evo sad ću ponovo pročitati ali ovaj put ću te razumeti...:rotfl: isto kao što ti ne kapiraš šta sam ja hteo da kažem ni ja ne kapiram šta si ti hteo...zar ne? filozofirao ti ili ne,činjenica je da su Autechre zakon... |
Pan American je naziv benda. Ja imam 2 albuma a ne znam koliko imaju ukupno.
|
Quote:
Shvatiti da ne razumijesh je vrlina. Ne shvatiti da ne razumijesh je defekt. Quote:
Zbilja nemam volje vodit ovakve diskusije... nit se tichu glazbe, nit imaju ikakvog smisla. |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 10:20 PM. |