![]() |
Re: Koliko Vas Ovdje Posjeduje Modulare
hey....puno hvala.....tek sam ga danas narucio....jos mogu skenslat....kupit cu teslanol.....a ?ta umjesto fader luba?
|
@gregor Z
ja i za to koristim OSCILIN...ZAKON..moj minimoog zahvaljujuci oscilinu radi ko da je jucer dosao iz ducana...a ne da je 15 godina sjedio u studiju di se pusi ko iz lokomotive :) @ svi drugi inace imam pitanje...imam frenda koji mi pomaze oko MCI pulta i nekih el zahvata....danans smo razgvarali o tome da napravimo mali modular od 6 Modula (Basic) nesto slicno System 100m ali druga elektronika.. s obzirom da imam dosta rezervnih CEM i SSM ICa..zamislili smo to ovako MODULI: ULTRA VCO x2 (diskretni tranzistorski...Slican Emu Modular VCO-u) MIXER + VCF x1 (Mixer diskretan 4kanala i LP VCF s SSM 2044) DUAL EG x1 (2x SSM 2056) 2x LFO, NOISE i ( svaki LFO 4 Waveforma i 3 vrste noisa) VCA + MASTER ( Diskretan VCA) ovo sve skupa bi trebalo bit slicno Emu modularu i vrlo Fino s obzirom na SSM Ice kojih imam dovoljno za par modulara....i na klonirani EMU modular VCO!!!! Da li bi itko ovdje na grupi bio zainteresiran da udruzimo snage i napravimo par modularcica... ja mogu odradit sve oko modula...PCB, FRONTPANELI, Lemljenje... svako nek si sam napravi kabinet.... OVO sve bi trebalo biti u Dimenzijama nekog od poznatih Standarda...recimo MOTM!!!!!! ja cu to sebi sigrno pocti sastavljat za koji dan jer su PCB i u dizajnu , a MArkovac se vraca 22.8 i onda idu u proizvodnju!!!!! ja mogu ponudit ...gotov sistem...(moram napravit neku kalkulaciju) ili posebno PCBs i Front PLATES, ajde ako ima zainteresiranih za neki GROUP DEAL imam sve schematike i mogu ih dati na upit |
Hmmm.....zvuci veoma interesantno.....iako nemam u planu kupovati neke nove syntove.....ajmo pricat o tome....mozda napravit novi thread....znam ja par likova u sloveniji koji bi isto bili zaintersirani.....nikad previ?e synthova:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :D :D :D
|
@roginator
zvuči odlično. meni je na redu sekvencer tako da sam neko vrijeme u tome poslu. sa modularom počinjem kasnije ove godine..početkom iduće tako da za sada ni?ta (financije nestabilne :D ). ali stvarno odlična ideja. jako puno pratim ovaj , ovaj i ovaj (pod)forum. Puno dizajnera i diy freakova. Trenutno je u igri (između ostalog) VCF s SSM 2044 pa pogledaj tamo. SSM 2044 pozdrav i nadam se da će ideja za?ivjeti. |
ovako....IMAM CIJELI SERVICE MANUAL OD EMU MODULARA I BIT CE INTERESANTNO NAPRAVIT CLONOVE VCO
to je hebeni VCO...znam iz prve ruke;) ja sam mislio da predjemo u NOVI THREAD PA DA OBJASNIM http://www.rumski.com/forum/showthre...226#post165226 |
All times are GMT +1. The time now is 10:51 PM. |