![]() |
Re: MAC vs PC..... udri, braco
eto kad pisem sporo ..... u pravu si onda kupi hrdware .... ziveo !!!! :D
Pozdrav |
ma MAX pajdo ja sam samo testirao svoj stroj i software
ja ionako priznam smo 5 plugina!!!! 1. TT bantan 2. XLR 3. 6.3 BANANA 4. 5 Din MIDI 5. ZENA :D :D :D :D moza ne bas tim redosljedom ;) |
he he he .... ne zapostavljaj zenu :)
Ima onaj baner na GS ..... od Manley ( firme , ne naseg drugara ) gde prikazuju leziste za lampu i lampu ..... i kaze .... this is the only plug !!!!! :D Pozdrav |
Sve je u sekvenceru.....
Ima i onih koji su i dan danas na Emagic Logicu 5.5.1( ja sam ga nedavno instalirao i jako mi lepo radi kao midi sekvencer:) ) jer vole taj workflow i rado bi presli na Mac i zadnju verziju Logica ali opet,nije to sport ( $ ) za svakoga ali ako se zaradjuje od muzike onda verujem da vredi ulozene novce:) Ljudi gledajte oglase , iMac 24" za 1500 EUR... http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18657 Pa samo 24" monitor Samsung kosta otprilike 1000 EUR:banghead: .... Nqravno ,ovo je za one koji imaju eksterne audio interfejse,UAD,POCO.... |
na ovom forumu definitivno ima ogroman broj ljudi koji su VEOMA jaki na recima ali kad se pomene nesto konkretno, svi su nezainteresovani.
Imam ponudu da kupim veoma povoljno MAC G4 a nemam nameru da bacam novac.Predlazem da napravimo test, da se pusti par kanala kroz PC Logic(koji ja imam) i ako je raspolozen neko sa MAC Logic om da uradi to isto.Ja mogu izvuci par kratkih fajlova(gitara,bas,bubanj,klavir).Mozda nije bas extra transparentno, al cemo dobiti bar neku sliku o tome kako sabira MAC platforma a kako PC i imali neke bitne razlike.Jel zeli neko da ucestvuje? |
Radili smo to, fajlovi su identicni, tj. faze im se ponistavaju, dakle i sabirnice su identicne ...
http://www.rumski.com/forum/showthre...test+sabirnica |
Quote:
|
bez obzira sto ne nadjoh Logic PC vs Logic MAC medju onim fajlovima,hvala decki, divni ste:)
upravo ste mi ustedeli par stotina evrica Sad mi nesto zao, a bas sam se primio na kupovinu. jos da se nekako manem ideje o kupovini Great rivera, koji zaista zvuci fenomenalno,bar na mom glasu. Jos samo tome da se oduprem i izlecen sam... |
je li ko od vas probao BeOS na PC-u?
|
Ja sam probao STEAM...ATARI EMULATOR:D :D :D :D
bome radi odlicno |
All times are GMT +1. The time now is 08:43 AM. |