Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Recenzije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=100)
-   -   Dynaudio BM15A (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16447)

Oggy 29-12-2006 01:48 PM

Re: Dynaudio BM15A

" Ukoliko ima? iznad 21. godine (tako da mo?emo zajedno piti u SAD-u), ozbiljno se bavi? pjevanjem (pjevanje pod tu?em ne spada u kategoriju ozbiljno pjevanje ), sposobna si samostalno smisliti neku vokalnu dionicu, ima? ?irok raspon glasa (mo?e? pokriti alt, mezzo i vi?i mezzo sopran), ?eli? suradjivati sa ?estoro na trenutke neuracunljivih, ali dragih ljudi, voli? hiphop ili ti je bar simpatican, ne libi? se dici srednji prst u zrak... "

Ih...

Kakva steta sto ne trazite muske... :banghead:

A ja samo zbog toga kupio kola sa siberom... :rotfl:

idekius 29-12-2006 02:10 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by zvincic
nego shot, vidjeh da trazite novu bek vokalisticu....da dodjem na audiciju? :rotfl:

Ako depiliras noge :mrgreen:

P.S. Sto se tice big knoba... licno ne volim da mi signal prolazi kroz bilo sta i koristim pasivni sweetcher (jedno pojachalo, a dva para kutija), a na jos jednom izlazu drzim hi-fi i on ima nezavisnu kontrolu na karti. S' obzirom da imam trenutno 14 analognih izlaza, moze se svasta, posto svaki od tih izlaza moze biti nezavisno kontrolisan... Bez ikakvih potencijalnih destrukcija, prosto, jednostavno i pod rukom... barem meni...

kejkz 29-12-2006 02:43 PM

ah Scope, to vraca secanja...poslednji put sam sa ovim kartama radio pre 4 godine...valjda su jos nesto promenili u medjuvremenu sem logoa pozadinske teksture :)

nego nesto se ne secam, da li se moze kontrolisati scope mixer preko midi cc poruka?

idekius 29-12-2006 02:52 PM

Quote:

Originally Posted by kejkz
ah Scope, to vraca secanja...poslednji put sam sa ovim kartama radio pre 4 godine...valjda su jos nesto promenili u medjuvremenu sem logoa pozadinske teksture :)

nego nesto se ne secam, da li se moze kontrolisati scope mixer preko midi cc poruka?

Nisu izmenili nista bitno... sem sto ima par novih plugova, koji su O.K.... Narocito DynaTube i BrainWorks...

Sto se tice midi kontrole, moze, ma da ja to do sada nisam koristio... znam da ga neki koriste sa kontrolerom... skoro sam nesto malo chitao o tome na planetZ forumu.

Lepo je to osmisljena platforma, ma da za mnoge komplikovana, a u sustini je vrlo prosta, mislim, dali su ti ljudi da od svoje karte pravis ono sto tebi treba, zavisno od trenutne potrebe...

Ukoliko firma prezivi, jer znam da rade sa gubitcima, sledeci korak mi je Scope Profesional... u koliko ne prezivi i ne bude vise podrske, odustajem od koncepcije Scope + externi AD\DA i idem na nesto drugo... uz kuknjavu za ovakvim ruting mogucnostima...

Nego da se mi vratimo na temu... o kontroli monitora...

ANITA 29-12-2006 03:59 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
Nego da se mi vratimo na temu... o kontroli monitora...

Tema su genijalni zvučnici, a ne kontrola monitora! :rolleyes:

:da:

idekius 29-12-2006 05:00 PM

Quote:

Originally Posted by ANITA
Tema su genijalni zvučnici, a ne kontrola monitora! :rolleyes:

:da:

Ma ti zvucnici nisu uopste genijalni, nego se to izgleda tvoja genijalnost prenela na njih ;) :rolleyes: :)

boggy 29-12-2006 05:02 PM

Quote:

Originally Posted by puRe
predlog:
da li bi moglo da se ubaci dugme koje bi ukljucivalo obrtanje faze jednog kanala......to u kombinaciji sa MONO dugmetom daje dobru varijantu za testiranje kompatibilnosti za vinil (gde bi idealno sve ispod cca. 200hz trebalo biti mono)...

.....

To imamo na Sparrow-u... nije problem da se uradi... malkice poskupljuje...

pozdrav

bogi

ANITA 29-12-2006 06:01 PM

Quote:

Originally Posted by idekius
Ma ti zvucnici nisu uopste genijalni, nego se to izgleda tvoja genijalnost prenela na njih ;) :rolleyes: :)

A lako moguce. :)

submaster 30-12-2006 06:57 AM

Mene je odusevio Adam P11A:).
Verovatno ima i mnogo boljih monitora,ali meni vise od ovog ne bi trebalo..
Ako je neko slusao s seriju ili a (A7 me jako zanima)...bilo bi dobro da iznese svoje impresije...
za mene je ovo genijalan zvucnik....

ANITA 30-12-2006 09:06 AM

Quote:

Originally Posted by submaster
Mene je odusevio Adam P11A:).
Verovatno ima i mnogo boljih monitora,ali meni vise od ovog ne bi trebalo..
Ako je neko slusao s seriju ili a (A7 me jako zanima)...bilo bi dobro da iznese svoje impresije...
za mene je ovo genijalan zvucnik....

Ja sam ustvari krenula od P11... pa preko p22 do dynaudio bm15A... Čudni su putevi monitorski. :D

All times are GMT +1. The time now is 08:26 PM.