![]() |
Re: Dynaudio BM15A
" Ukoliko ima? iznad 21. godine (tako da mo?emo zajedno piti u SAD-u), ozbiljno se bavi? pjevanjem (pjevanje pod tu?em ne spada u kategoriju ozbiljno pjevanje ), sposobna si samostalno smisliti neku vokalnu dionicu, ima? ?irok raspon glasa (mo?e? pokriti alt, mezzo i vi?i mezzo sopran), ?eli? suradjivati sa ?estoro na trenutke neuracunljivih, ali dragih ljudi, voli? hiphop ili ti je bar simpatican, ne libi? se dici srednji prst u zrak... "
Ih... Kakva steta sto ne trazite muske... :banghead: A ja samo zbog toga kupio kola sa siberom... :rotfl: |
1 Attachment(s)
Quote:
P.S. Sto se tice big knoba... licno ne volim da mi signal prolazi kroz bilo sta i koristim pasivni sweetcher (jedno pojachalo, a dva para kutija), a na jos jednom izlazu drzim hi-fi i on ima nezavisnu kontrolu na karti. S' obzirom da imam trenutno 14 analognih izlaza, moze se svasta, posto svaki od tih izlaza moze biti nezavisno kontrolisan... Bez ikakvih potencijalnih destrukcija, prosto, jednostavno i pod rukom... barem meni... |
ah Scope, to vraca secanja...poslednji put sam sa ovim kartama radio pre 4 godine...valjda su jos nesto promenili u medjuvremenu sem logoa pozadinske teksture :)
nego nesto se ne secam, da li se moze kontrolisati scope mixer preko midi cc poruka? |
Quote:
Sto se tice midi kontrole, moze, ma da ja to do sada nisam koristio... znam da ga neki koriste sa kontrolerom... skoro sam nesto malo chitao o tome na planetZ forumu. Lepo je to osmisljena platforma, ma da za mnoge komplikovana, a u sustini je vrlo prosta, mislim, dali su ti ljudi da od svoje karte pravis ono sto tebi treba, zavisno od trenutne potrebe... Ukoliko firma prezivi, jer znam da rade sa gubitcima, sledeci korak mi je Scope Profesional... u koliko ne prezivi i ne bude vise podrske, odustajem od koncepcije Scope + externi AD\DA i idem na nesto drugo... uz kuknjavu za ovakvim ruting mogucnostima... Nego da se mi vratimo na temu... o kontroli monitora... |
Quote:
:da: |
Quote:
|
Quote:
pozdrav bogi |
Quote:
|
Mene je odusevio Adam P11A:).
Verovatno ima i mnogo boljih monitora,ali meni vise od ovog ne bi trebalo.. Ako je neko slusao s seriju ili a (A7 me jako zanima)...bilo bi dobro da iznese svoje impresije... za mene je ovo genijalan zvucnik.... |
Quote:
_______________ |
All times are GMT +1. The time now is 08:26 PM. |