![]() |
Re: " originalni " Van Gogh "
ispravka ..... u ovoj verziji bez vokala fale prezentne gitare , koje se pojavljuju u drugoj verziji .....
.... rms od - 8.43 je preglasan na ustrb mixa , mislim da bi - 9.5 bilo dosta bolje ......nogu ne mogu da nadjem nikako ni eq om ...... i ipak na -8 rms a meni zvuci preprzeno ...... iako su distorzije ..... pricam o mixu naravno .... .... mozda cu da lupim ( jer ne znam da li se uklapa u stil ) ali ja bih se poigrao sa par dilejeva u filterima ...... mislim da bi sa ovim iseckanim gitarama ili sintovima napravili lepu igru ..... Jos jednom cestitke na ideji i pristupu , lepo i moderno :) Pozdrav |
Quote:
|
Ja ne cuh bolje produkcije sa ovih prostora odavno. Mocno, moderno, prodorno, pune usi dobroga zvuka... Svaka cast:). Dlaka u jajetu se moze traziti ali ja sam slusao neopterecen produkcijskim sitnicama i snimka stvara raspolozenje, sta je meni najbitnije. Rock on!
|
@max
gitare nemaju fazni problem, nisu ?irene konvencionalnim metodama, nego su to dvije gitare (dva tejka iste melodije) i meni to odlično zvuči...fali glavni vokal koji će da popuni prazninu u sredini... za kick se sla?em, ali on svira najvi?e u subovima. On mi fenomenalno zvuči u strofi (pojavljuje se oko 30 sec) i sla?em se da bi trebao drugi zvuk u refrenu (visočija noga), ali ni ovako nije lo?e...međutim, potpuno sam zadovoljan kako dobro radi u strofi, ima i zvuk i energiju, ba? kako treba. Ali vidim da to niko nije komentarisao, pa mo?da to samo meni tako zvuči međutim, ono ?to mi je bilo najva?nije je razlika izm studijskog zvuka (koji je u?asno jednodimenzionalan, uzak i prekomprimovan, frekventno izdeformisan i u nekim trenucima skoro neslu?ljiv) i ovog iz kompa, koji je po meni mnogo ?iri (frekventno i dinamički) čistiji i kvalitetniji u svakom smislu, osim prezentnosti, jer mi to nije ni bila ideja...ja volim "veći" i "?iri" zvuk i opet ka?em, to nećete čuti ukoliko u sistemu imate problema sa basovima, jer ima dosta sub-a...a ?irinu je te?ko dobiti miksanjem u kompu... @cAAc pendulum su super, mnogo ih volim...volio bih i ja tako, ali fali mi malo logistike @alavuk ne znam lično, ali ako ne?to spremim, kontaktiraću ih...hvala na informaciji @bole i stigma fala na dobrim ocjenama...znači mi kad čujem da neko prepozna tu energiju i moj poku?aj da ne pravim kompromise na u?trb kvaliteta. Ali ispostavilo se da nisam bio u pravu. Oni (van gogh) su mislili da to nije komercijalno i da neće dobro da prođe, te su u zadnji čas izbacili spotove za najkomercijalnije pjesme, te su ove ostale u drugom planu. A ja garantujem da smo sa ovim iza?li pred narod (na koncertima) napravili dobar zvuk u sali, svima bi se dopalo...bar bi ispali iskreni u poku?aju da napravimo interesantnu muziku...Sad je pitanje da li vam se dopada njihov novi album? Jer svi hvale KOLO kao odličan album a meni je on potpuno bezličan. Eto, ja tako gledam na muziku. Ako ne napravim ne?to novo, imam osjećaj da sam pogrije?io. Zato ne volim domaću muziku. Niko se ne trudi da ode malo naprijed, svi vrte samo oprobane varijante. Ali to je dobro za "posao"......jebe? takav pos'o fala jo? jednom svima |
Quote:
|
He ja licno i nisam previliki fan penduluma (bar ovih novijih stvari) i ako znam da ih ubacim u plejer ali zvuce fantasticno i jednostavno npr za njih isto vazi ono sto si rekao za Van Gogh i komercijalnu ziku uopste da vrte oprobane varijante s razlikom da su ipak ucinili taj korak napred .
logistika?? |
Quote:
biću do jj kul u nekom narodnjačkom bendu svirajući svadbe po njivama i ?atorima...:D :D :D |
Quote:
pa logistika...danas si ni?ta bez pr, marketinga, prijatelja u izdavačkim kućama, prijatelja menad?era itd...ili grije?im? |
Vault :mase: ali onda se pojavilo brdo slicnih stvari ,kao i sad sto se pojavljuje brdo sa ovim sprzenim sintom preko (moglo se cuti na drumsoundu ,a i cuce se prvog u plastici) sto i nije tako lose samo kolko ce da prodje dok ne dosadi ..
|
ajde sad cu da iskopam negde CD (kupio sam ga prosle godine) pa da vidim o cemu se radi. meni je CD zvucao super kad sam ga prvi put cuo...bas cu da uporedim lepo.
eto me sutra... |
All times are GMT +1. The time now is 03:01 AM. |