![]() |
Re: misterija zvana madona
Šta znam... ja bih volio raditi nešto sa njom! :D :D :D
|
matorka do sada nikad nije bolje izgledala(bataci i ostalo):o
|
boze, citajuci ovo ispade da je cica slucajno "sticajem okolnosti (HEEJ!!?)" postala zvezda... a riba je jedna od najinteligentnijih/najhrabrijih pojava u pop kulturi ikada.. pritom ne mislim na njen IQ nego na njene poteze, od sirenja kolena i bataka pod stare dane do vlasnistva nad jednom od najuticajnijih etiketa na zapadu... Sto se samog pevanja tice, ne ume da bekne uzivo, ali je zato skoro sve snimke odradila maestralno.. da Evita, koja meni licno ide na qrac, je zapravo vokalni masterpiece..
|
Quote:
A Madona, bez obzira na Evitu, ipak ne spada u ovu kategoriju,slozices se. Quote:
Ali ako bi smo uporedjivali samo pevanje.... Itekako bi se naslo vise njih koje bi poklopile Madonu... Ali nebitno je, ti si ovo shvatio licno, a to nije bila moja namera, vec samo da iznesem svoj stav na temu "misterija zvana madona"... |
Quote:
Dakle, jos jednom poslusati muziku Quote:
Nismo jos culi to ime... Quote:
Kapiras sada, da te nisam bas shvatio licno? |
Quote:
Imam na umu jos najmanje 3 - 4 ali se trazila jedna :D sa druge strane , Aleksandra Radovic definitivno jako puno utice na pesme koje peva ....... toliko znam ..... Pozdrav |
Super je Ivana. Verujem da bolje kod nas nema.
Mada, da sam morao da biram jednu svirku na koju da odem, verujem da bi to pre bila Skunk Anansie nego Negative. Original je ipak original. |
Quote:
Ha ha ha ha .... u pravu si :mrgreen: (mada me ona daleko vise podseca na " no doubt " ) Mada .... secas se Madone u pocetku .... Sindi Loper je ipak bila original ...... posle su se stvari promenile ;) Pozdrav |
Ime sve govori:angel:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:41 AM. |