![]() |
Re: SOKOJ - ugovor
Quote:
|
Quote:
Ko može jednog našeg privatnika da natera da koristi jedan takav cd player? Verovatno da će ga imati u RACK-u, a negde ispod stola će da ima neki običan sa kojeg će da pušta, uvek, kad nije tu inspekcija... :rolleyes: Pih.. pa evo znam ovde u Subotici jedan radio, neću da imenujem... koji radi već 6-7 godina, koji nema NI JEDNOG ZAPOSLENOG! :o Samo ide muzika i reklame i džinglovi iz winamp-a, sa onim pluginom za mixanje... I ko mu šta može!? |
Hmmm... mislim da to za drzavu nije problem... u koliko to zeli da zaista resi.
Kad su mogli da uvedu fiskalne kase, mogu i ovo... ukoliko hoce... |
Quote:
aplcirali smo na sve strane. nikom nikad nije palo da daju donaciju za takvo sta. radi se na softveru(jedinstvenom za sve radio stanice)kojim ce od 2007. biti uslovljeno postojanje svake stanice. pritiskom na enter u real-time-u ce baza registrovati sve. stvarno cu pisati o ovome kad stignem, ali toliko sam krepao(sad sam iz studija)da ni Collina ne mogu da vozim :) pozz |
Quote:
|
mislim da bih te i ja isto razumela. verovatno se stvar ponovila, ali sa drugachijim ishodom.
|
dragi autori,
konacno, napokon, od danas je svaka odluka UO Sokoj-a javna na www.sokoj.org.yu nema vise tajni sve se zna ko sta i kako radi pozzz:D |
All times are GMT +1. The time now is 03:36 PM. |