Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   danas izasao CUBASE4 !!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=15421)

OFF 22-09-2006 09:29 AM

Re: danas izasao CUBASE4 !!!

Quote:

Originally Posted by MarkoM
ja potvrdjujem da je u artistu imao Cubase SX 03...

Ja sam ga i kupio :)

eto...i to najbolja cena u EU tada ...

ziveo Artist :)

Za koga ti radis, bre? :D

MarkoM 22-09-2006 12:35 PM

... ;)

Hollywood 23-09-2006 12:18 AM

Ja bih kupio SX3 ili 4tku original kada bi bila kod nas.

ODMAH.

I jos kad bi bila neka akcija na kredit. Uf....

lesha 23-09-2006 02:37 AM

spremi kintu i prosetaj do artista.

Tiki the Boyler 23-09-2006 08:24 PM

ARTIST zastupa mnoge od nabrojanih firmi, pa naravno i Steinberg!
Znam da je iz ugla prosječnog srpskog home recording entuzijaste teško za povjerovati, ali u ExYu državicama se koristi dosta legalnog softvera!
E sad, to što ne možete da ga vidite na policama i nije nešto čudno! Naime, većina tih stvari ide direktno u ruke kupca! Samo stajanje na polici je poprilično beskorisno jer to svakako nisu stvari za koje će se neko poluslučajno zakačiti! Tu ionako svi imaju vodene verzije, tako da je princip prost: Pozoveš Artist i kažeš šta tačno da te čeka za nekoliko dana. Doneseš dinare, kune ili konvertibilne marke i legalan softver je tvoj! Voila!
Uskoro ćete znati cijenu i za 4! :)

Hollywood 23-09-2006 08:29 PM

Quote:

Originally Posted by Tiki the Boyler
ARTIST zastupa mnoge od nabrojanih firmi, pa naravno i Steinberg!
Znam da je iz ugla prosječnog srpskog home recording entuzijaste te?ko za povjerovati, ali u ExYu dr?avicama se koristi dosta legalnog softvera!
E sad, to ?to ne mo?ete da ga vidite na policama i nije ne?to čudno! Naime, većina tih stvari ide direktno u ruke kupca! Samo stajanje na polici je poprilično beskorisno jer to svakako nisu stvari za koje će se neko poluslučajno zakačiti! Tu ionako svi imaju vodene verzije, tako da je princip prost: Pozove? Artist i ka?e? ?ta tačno da te čeka za nekoliko dana. Donese? dinare, kune ili konvertibilne marke i legalan softver je tvoj! Voila!

super je to. ali kako da se zavrsi kredit kod nas? a da ne bude stopetrnest posto kamata i to?

Tiki the Boyler 23-09-2006 08:33 PM

E to već nije do trgovaca, već do ekonomskog sistema države i banaka, koje su, gle čuda, takve kakve su...
A ni njih ne možeš kriviti kada su nam mjesečna primanja daleko ispod cijene Cubasea! :(

kejkz 23-09-2006 08:59 PM

Quote:

Originally Posted by Tiki the Boyler

To me najvi?e zanima...a mislim i sve ostale

Rhino 24-09-2006 04:14 AM

Necu ja to instalirat josh pola godine bar!
Neka se ljudi iz steinberg ekipe smaraju sa bagovima, ja i ne moram bash.:rotfl:
A i cekam Nuendo:D

Jan 24-09-2006 04:37 AM

E znas sta mene sad zanima...Taj VST3 sistem koji ce pomagati pri rasterecenju procesora sa tim genijalnim izumom da plugovi vrse process samo kad je prisutan zvuk,da li ce da se odnosi na sve plugove???Mislim da li ce dosadsnji plugovi raditi po tom sistemu..to nisam bas najbolje razumeo...generalno ja se najvise radujem tome:)

All times are GMT +1. The time now is 04:23 PM.