![]() |
Re: Reverbi - generalni principi
Quote:
Mada moram priznati , da mi cak i grublji detalji promicu sutra kad poslusam moj mix . Tako da hobisticki pristup sa ovolikim brojem detalja ?!?! Ostaje nam smo da sacekamo pa da cujemo o cemu se zapravo radi Pozdrav |
Quote:
|
@ max: hobi pristup ne znachi da radim ofrlje, niti da se zajebavam :) To samo znachi da sam odluchio strogo odvoiti novac (zaradu) od glazbe i produkcije. Hobi je neshto shto ne radish za novac.
Ne zhuri mi se nikamo, i ne planiram zaradit neku lovu time. A shto se tiche detalja... 90% vremena potroshim na zadnjih 10% mixa. Vjerujem da je upravo u tome razlika izmedju dobrih i najboljih. |
Quote:
Nisam ni mislio da se zezas , samo bi bilo super da cujemo to na delu ( kao sto rekoh ) .... ...... ali strpecemo se dok ne uploadujes Pozdrav |
morat chete se strpit, da :) nie da nemam smixanih stvari, ali recimo da mi je vash interes za ovu tehniku dao malo extra motivacije, a i malo me strah da se ne obrukam pa sam chvrsto odluchio aploudat novi mix. Svejedno, vjerujem da sam kroz koi dan gotov.
|
Quote:
Pozdrav |
I mene zanima da čujem. :)
|
@SHIVA: jel poznajes momke i devojke iz SVADBAS-a?
(izvinite za off topic) |
Ne znam. Slabo pratim lokalnu scenu. :(
|
Shiva, cekamo......... jos uvek
|
All times are GMT +1. The time now is 07:58 PM. |