Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Reverbi - generalni principi (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=14309)

Max 13-05-2006 06:00 PM

Re: Reverbi - generalni principi

Quote:

Originally Posted by OFF
Da, tvoj hobisticki pristup i moze da objasni princip rada sa reverbima, ne u smislu krajnjeg rezultata, vec u smislu vremena koje provodis zezajuci se sa detaljima. Verujem da neko ko radi na sat ne bi to sebi mogao da priusti

Uspeo sam da ne radim na sat nego po projektu , tako da bih mogao da sebi priustim takve detalje ..... i pristup je interesantan .

Mada moram priznati , da mi cak i grublji detalji promicu sutra kad poslusam moj mix . Tako da hobisticki pristup sa ovolikim brojem detalja ?!?!

Ostaje nam smo da sacekamo pa da cujemo o cemu se zapravo radi

Pozdrav

OFF 14-05-2006 02:43 AM

Quote:

Originally Posted by Max
Uspeo sam da ne radim na sat nego po projektu , tako da bih mogao da sebi priustim takve detalje ..... i pristup je interesantan .
Pozdrav

Retko ko i radi na sat kod nas, ali su musterije retko strpljive da cekaju mix koji se radi 70-80 sati.

SHIVA 14-05-2006 01:18 PM

@ max: hobi pristup ne znachi da radim ofrlje, niti da se zajebavam :) To samo znachi da sam odluchio strogo odvoiti novac (zaradu) od glazbe i produkcije. Hobi je neshto shto ne radish za novac.
Ne zhuri mi se nikamo, i ne planiram zaradit neku lovu time. A shto se tiche detalja... 90% vremena potroshim na zadnjih 10% mixa. Vjerujem da je upravo u tome razlika izmedju dobrih i najboljih.

Max 14-05-2006 04:18 PM

Quote:

Originally Posted by SHIVA
@ max: hobi pristup ne znachi da radim ofrlje, niti da se zajebavam :) To samo znachi da sam odluchio strogo odvoiti novac (zaradu) od glazbe i produkcije. Hobi je neshto shto ne radish za novac.
Ne zhuri mi se nikamo, i ne planiram zaradit neku lovu time. A shto se tiche detalja... 90% vremena potroshim na zadnjih 10% mixa. Vjerujem da je upravo u tome razlika izmedju dobrih i najboljih.

Nisam ni mislio da se zezas , samo bi bilo super da cujemo to na delu ( kao sto rekoh ) ....

...... ali strpecemo se dok ne uploadujes

Pozdrav

SHIVA 15-05-2006 12:32 AM

morat chete se strpit, da :) nie da nemam smixanih stvari, ali recimo da mi je vash interes za ovu tehniku dao malo extra motivacije, a i malo me strah da se ne obrukam pa sam chvrsto odluchio aploudat novi mix. Svejedno, vjerujem da sam kroz koi dan gotov.

Max 15-05-2006 01:00 AM

Quote:

Originally Posted by SHIVA
vash interes za ovu tehniku dao malo extra motivacije, a i malo me
strah da se ne obrukam pa sam chvrsto odluchio aploudat novi mix. .

bravo , bas mi je drago da tako delujemo ..... :)

Pozdrav

Talino 24-05-2006 07:34 PM

I mene zanima da čujem. :)

dr.Ru 24-05-2006 09:39 PM

@SHIVA: jel poznajes momke i devojke iz SVADBAS-a?
(izvinite za off topic)

SHIVA 25-05-2006 02:12 AM

Ne znam. Slabo pratim lokalnu scenu. :(

OFF 13-01-2007 02:51 PM

Shiva, cekamo......... jos uvek

All times are GMT +1. The time now is 07:58 PM.