![]() |
Re: Nuendo 3 bug
... i onda "drugari" po gajbama edituju oko 2 meseca :D :D :D
|
Quote:
|
Quote:
al dao si mi ideju, idem bas isprobat nesto :) |
Kad Dusan govori, ja cutim... :)
Moram priznati da nisam kapirao sta pitas sve do Duletovog odgovora. I naravno, to radi u SX 3 pa navise, samo moras uraditi kako ti je Dusan rekao. |
Dobra ti je taktika,pu?ta? mene da lupim prvi a ti kibicuje? sa strane i gricka? kokice? :p Kad ćemo kaficu? Prijavi se sam kad dolazi? na topli jug da te ja ne jurim :)
Quote:
|
Quote:
svaki tejk mi je razdvajao u svoj lane SAMO u jednom slucaju.....da je podesen stacked i da ide loop izmedju lokatora. onda je razdvajao. kad ga pustas u jednom prolazu da snima.....nitchevo....jedan na drugom. |
ALi ako snima? u jednom prolazu, onda nema? vi?e take-ova, zar ne? A ako krene? opet od početka a uključeno ti je stacked, on će automatski crtati sledeći take ispod postojećeg.
Znači normalan postupak bi kao bio obele?iti početak i kraj, pri čemu kraj u su?tini nema veze ako snima? ceo take bubnja. Snimi? jedan take, sa uključenim stacked i fixed lane na svim kanalima, i kad opet od početka krene? snimanje on bi trebalo da na svim kanalima crta ispod postojećeg lane-a. Ako se to ne de?ava kod tebe, onda je bug, fakat. Ali ja bih ipak čekirao da nisi napravio neki neverovatan previd, just in case, čudno mi je malo to. |
Quote:
stacked....i trpa ih jedan ispod drugog. u prokletinji sx 2.2.0.35 to NE RADI! :banghead: suti....sta sam rekao...isprave jednu stvar, ukenjaju 10 novih....sad radi stacked ali ne radi ono zbog cega sam i otvorio ovaj thread. jebiga :( |
Quote:
|
Zvina se konacno okrenuo pravim vrednostima... :cool:
Mada to nije bas pravi MM, vec customiziran Grunfov za koji je potrosen trogodisnji budzet organizacije od cijelih 30 centi :D |
All times are GMT +1. The time now is 09:08 AM. |