![]() |
Re: Kojeg ibaneza?
Quote:
Sad sam gledao(ponovo) JEM555 i uporedio sa EXR JEM555 neck Scale 648mm/25.5" a : Width at Nut 43mm b : Width at Last Fret 56mm c: Thickness at 1st 19mm d : Thickness at 12th 21mm Radius 430mmR EXR170 neck Scale 648mm/25.5" a : Width at Nut 43mm b : Width at Last Fret 56mm c: Thickness at 1st 19mm d : Thickness at 12th 21mm Radius 400mmR Vratovi su skoro isti jedino nisam siguran sta je tacno taj "Radius" i koliki je njegov uticaj na udobnost vrata. |
Radius je dubina (oblina) vrata (koliko ti ulazi u levu shaku ako si desnjak):guitar:
|
Quote:
|
Mislim da ti se nece svideti zvuk JEM555... al uvek mozes da promenis magnete :)
Bolja opcija od njega ti je JS100. Ima nesto losije magnete ali vrat je svirljiviji. Ne znam da li ih ima ovde. Mozda Lyra ima ili moze da naruci? |
1 Attachment(s)
Quote:
|
To je standadni JS1000 black pearl.
Sreckovicu... :) Jdino bih ti preporucio da umesto Puf PRO (neck/gornji) stavis Puf Joe magnet. Lepse zvuci. Jako slican ali ima nekako mirniji i razgovetniji ton. |
Vidis da ima ugravirano CUSTOM na 21 pragu. Nije valjda bezveze?
|
Quote:
kako nesto sto izlazi ispod CNC strojeva u tisucama primjeraka moze biti custom na ikakav nacin? |
Custom je samo finish. JS1000 je u oreginalu beo valjda... nisam siguran. BLackPearl je custom farba i to je to.
Inace cela gitara je "custom" :) |
U koliko tisuca primjeraka izlazi Gibson LP Custom?
Je li i on samo farba Custom? |
All times are GMT +1. The time now is 04:42 AM. |